joi, 30 noiembrie 2006

Cum sa te faci de kk@

Sistemul e destul de simplu, trebuie sa pretinzi ca esti mai curat, mai alb si mai stralucitor cand in realitate daca zgarii un pic dincolo de suprafata incepe sa puta.
Cu Computergames.ro e cam asa:
Hai sa fim noi smecheri sa comercializam o consola nextgen si sa ne bagam in fata cu ea sa mai castigam ceva pe acolo. Bagam anunturi, reclame, topicuri pe forumul nostru.
Ne laudam ca suntem deschisi la minte, dar cum are cineva o parere diferita de-a noastra o dam pe ban pe motiv de flame. Asa, ca sa nu mai aiba cineva chef sa arate si altora ca nu e cazul sa se grabeasca sa cumpere consola. Jocuri nu-s, probleme cu hardware-ul sunt sanse mari sa fie ca doar e nextgen, garantie ca-n Romania...
Pe urma, daca tot mai ai idei diferite de ale turmei de fanboi - de data asta de cei de la World of Warcraft, ceea ce nu conteaza mult, sunt multe cirezi din astea - dam un ban pe sestache, despre care nu se primeste nici o notificare nici pe mail si nici in mesaje private, nu e nici trecut la sectia asa zis dedicata tuturor infractiunilor user-ilor.
Silviule, puisor, ma-ta nu te-a dat la scoala? Probleme cu limba romana? Pentru ca nu e vorba de nici o insulta in postul meu. O idee de dramatism pentru efect literar si cam atat. Daca nu crezi, ia un dictionar al limbii romane sa te edifici in privinta sensului cuvintelor folosite de mine.
Cu ban-ul asta n-ai facut decat sa confirmi ca esti un las, lipsit de caracter, genul de om care nu e in stare sa-si recunoasca defectele si ar face orice sa le ascunde.
Amaratule, esti demn de mila.
E o chestie foarte clara si simpla. Am eu ban pe sectiunea WoW? Da! Aveti voi sectiune in care infractiunile si pedepsele se pun? Da! Este trecut acolo ban-ul meu pentru sectiunea WoW? NU! Am primit eu notificare pentru ban-ul pe WoW? NU. Nici pe PM si nici pe mail = sestachereala.
In consecinta si prin urmare v-ati facut de kk@. Nici nu conteaza daca eu meritam ban-ul ala sau nu, conteaza ca voi astia mai curati, mai albi si mai stralucitori nu sunteti in stare sa faceti o treaba ca lumea.
Editat, mesajul a ajuns unde trebuie

42 de comentarii:

  1. Imagineaza-ti pentru o clipa ca nu sunt toti nebuni si tu singurul sanatos ci ca ar fi chiar invers.
    Apeleaza la un psiholog, nu e o jignire, nu fac misto de tine, iti spun foarte serios. Poate esti stresat de la munca, poate altceva. Fa-o macar de curiozitate si afla ce are de spus un specialist despre sanatatea ta mintala.

    RăspundețiȘtergere
  2. Intai m-am asigurat ca nu am insultat pe nimeni. Si chiar nu am insultat, am lasat 2 optiuni: lasitate sau incompetenta.
    Daca avea vreunul curaj iesea in fata si punea "da ba, eu ti-am dat ban". Nu s-a intamplat asta, deci nu au curaj, iar daca nu au curaj e clar ca au ales lasitate.
    Si-au pus acolo singuri niste reguli: infractiunile se raporteaza si se aduc la cunostiinta. Pentru ban-ul meu pe WoW nu au facut asta.
    In loc sa va ganditi la mine mai bine va intrebati cand va vine voua randul sa aveti o parere diferita de a unui admin sau moderator ce veti pati?
    Pentru ca eu nu am injurat de mama, nu i-am facut prosti sau idioti, doar i-am intrebat daca sunt lasi sau incompetenti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Gandesti foarte aiurea. Nici n-are rost sa-ti explic pe bucati, toata viziunea ta asupra evenimentului e gresita.
    Cum spuneam, du-te la un psiholog. Nu e nici o rusine, in tarile civilizate e ca o verificare de rutina la sange sa vezi cum stai cu colesterolul. N-ai nici un motiv sa n-o faci, presupun ca nu trebuie sa-ti iei de la gura pentru o vizita si la cat stai pe forumuri nici de timp nu duci lipsa.
    Daca vrei sa demostrezi ca ai o gandire deschisa fa un amarat de control medical .

    RăspundețiȘtergere
  4. Esti penibil omule parerea mea , tu cam ce vrei ? sa vii pe o sectiune la un joc crezand ca poti avea o parere despre el cand nu stii nimic de el , o.O , macar eu am avut bunul simt ( daca exista asa ceva la tine ) sa nu mai intru pe CG forum dupa ce am primit bann pe sectiunea de WoW , jet de aici

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am intrat pe forumul dupa WoW DUPA ce am jucat un pic, ca sa am idee despre ce vorbesc.
    Pentru mine e simplu: am dreptul la o parere, pe care atata timp cat nu o exprim cu plm-uri, bagat, scos si trimis la diferite graduri de rudenie e ok sa o am. Daca nu o am la sectiunea unde trebuie se muta.
    Daca primesc o sanctiune, sa mi se spuna de ce, unde si cat timp. Asta se numeste responsabilitatea unei decizii.
    Daca nu, atunci imi pare rau, dar am perfect dreptul sa cer lamuriri pentru ce s-a intamplat. Si din nou, a fost fara injurii.
    Nu am injurat de mama, nu am facut bou pe nimeni, nu am trimis nimic. Ironic si acid da, asta am fost. Dar troll si insulte grave in nici un caz. Aia e doar un pretext ca sa fii comod si sa scapi repede de o problema.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu m-am gandit sa ma exprim asa de la inceput:
    Sir Alex Ice, daca tu ai crede sincer ca un forumist are probleme psihice cum ai reactiona?
    L-ai ignora? Ai face misto de el? L-ai trimite la psihiatru? Daca ai fi moderator l-ai bana?
    S-au incercat toate astea cu tine, poate nu mereu in cea mai fericita forma.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai postat dupa ce ai facut si tu un caracter de nivel 15 , GJ , stii tot legat de wow , chiar esti maestru nu ? ce sa mai zic eu cu cele 3 charuri ale mele care le-am avut , toate in epic gear ( daca stii ce ala ) ? \te plangeai de marimea patchurilor , ca nu exista world events , despre mechanica jocului , de questuri etc , niste aberatii mari cat casa si le sustineai sus si cu tarie , si te mai intrebi de ce ai luat bann ? iti zic de ce , s-au saturat userii de ce ziceai , chiar daca nu erau injuraturi , si au dat reporturi peste reporturi , cum se zice unde-s multi puterea creste , si au fost multi care au vrut sa te vada bannat, si eu am primit restrictie din acelasi motiv : se saturasera oamenii de mine , macar am avut acel bun simt sa imi dau seama ca eu MERITAM acest lucru si am tacut ,ah dar stai domnul SAI crede ca el e mare vedeta , cum zice tipul de mai sus , dute sa vezi un phisoholg , eu am fost de cateva ori , o chestie absolut normala

    RăspundețiȘtergere
  8. Daaa...sa facut computergames-ul de cacat ca l-au banat pe domnul Sir Alex Ice. Maaaare pierdere pentru comunitatea CG. Conteaza acuma cine ti-a dat bani? STAFF-ul CG ti-a dat bag si cu asta gata. N-ai nevoie de X ti-a dat ban...vezi doamne, sa-si arate curajul.

    Nu trebuie sa injuri sau sa ii faci prosti, idioti. E suficiet ca ti sa zis frumos, si n-ai stiut sa taci din gura...tot ai vrut sa dovedesti ca esti MAI tare. Na, ti-au aratat cine e mai tare...si clar nu ai fost tu, ci cel care avea butonul de BAN.

    RăspundețiȘtergere
  9. Omule , ai o problema psihica. Toti au ceva cu tine , pe CG , pe XPC etc.
    Au pe dracu , tu esti problema. Ce zicea unul mai sus ar fi bine sa faci , nu e rusine sa consulti un psiholog. Se vede clar ca ai probleme. ( nu o lua ca o jignire , am zis psiholog nu psihiatru)

    RăspundețiȘtergere
  10. Taticu' hai sa va explic eu cum e cu ban-ul asta.
    Ati vazut pe CG.ro banner la Wii? Ei bine, ala se plateste de cineva. Ati vazut Wii la preorder pe shop.computergames.ro? Ati vazut. Si ala aduce profit lui domnu' Silviu.
    Acum vin eu si zic "nu va grabiti sa cumparati consola asta, ca e la inceput si nu e bine sa te arunci ca au probleme".
    Si primesc ban pentru flame, cand e clar ca nu e flame si voi recunoasteti aici ca nu am injurat pe nimeni, chit ca am spus chestii enervante.
    Adica comunitate, democratie, dar numai pana la bani. Unde-i integritatea cand imediat ce vine vorba de bani se lasa cu cenzura?
    In termeni simpli ban-ul meu a fost cumparat de unii care vor sa vand Wii pentru ca parerea mea nu le convine profiturilor lor.
    Forumurile trebuie sa fie pentru informarea user-ilor, nu profitul companiilor care vor sa ii fraiereasca.
    N-au curaj, pentru ca stiu toti foarte bine ca e gresit sa dai ban doar ca sa iti primesti tu banii cand stii foarte bine ca probabil am dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  11. O daaa , banul tau a fost ca ai zis tu de Wii , right , banul tau a fost ca nu stiai cand sa taci cand au mai zis altii de aici , eu nu mai am acess pe CG forums la WoW cu useru Costin_Razvan , dar pot sa imi fac altul , si as putea posta in sectiunea WoW , ei bine NU o fac ca stiu ca ma aleg cu ban pe IP , mai ma uit si eu ce zic aia atat , tu daca stateai calm si taceai NU luai bann ,dar nu domnul SAI e vedeta, stii ce au zis astia cand au aflat ca tu ai luat bann ?
    IN FINAL MULTUMESC DOMNULUI , recunoaste e vina ta nu a unui admin care doar a raspuns la cererile userilor

    RăspundețiȘtergere
  12. dude, chiar daca ai fost banat pe nedrept, a arunca cu cacat peste tot e treaba de gunoier. expresii gen "ma-ta Silviule" sunt demne de discutii de peste gard, la tara.

    dissapointing... faptul ca mi-am luat ban pt cineva ca tine ma face sa ma indoiesc de integritatea mea.

    mai funny era ML FRAUDA cu injuraturile si blestemele lui apocaliptice... ma, era el nebun, dar era amuzant.
    you don't have any friends, do you?

    RăspundețiȘtergere
  13. Adica dupa ca ce sunt banat pe nedrept, tot eu trebuie sa fiu domn si finut?
    Ei da-o dracului de treaba!
    Nu sunt vedeta, dar cand am dreptate stiu ca am dreptate.
    Am luat ban la publicitate, acum demult, pentru ca am avut up-uri consecutive prea apropiate. Ban dat stupid de Silviu, la vreo saptamana dupa infractiune, de care eu am aflat la vreo inca o saptamana pentru ca nu vedeam rubric. Si n-am zis nimic, ca era corect, up-urile alea erau in mai putin de 24 de ore.
    Mi-am luat primul ban la Wii, am zis ca poate era ceva insultator la fraza aia si nu am zis nimic. Am zis ca poate avea dreptate Silviu pe undeva.
    Dar sa imi iau ban inca o data la Wii cand am lasat link-urile la videoclipuri nu mai e ok, dar am tacut ca poate era post-ul off-topic.
    Da' si ban la WoW pe sectiune pe sestache asta cam ajunge, asa ca urmez sfatul lui bunica'miu: imi bag p* in ea de treaba. Asa ca ma scuzati daca nu mai am chef de fineturi si politeturi.
    Si uite asa ajunge Computer Games SRL sa aiba reclamatie la ANPC.

    RăspundețiȘtergere
  14. SA IMI SUGI PULA BAH COAE , TACI IN MM DE TERMINAT

    RăspundețiȘtergere
  15. Ia-o simplu si direct... Esti penibil, draga troll. Mai bine ca te-au pleznit, sa nu ne mai zgarii pe retina cu post-urile tale pline de frustrare puerila.

    RăspundețiȘtergere
  16. A mai fost un tzicnit , unul Marius Leontiuc care a dat in judecata CG ...acuma tu cu reclamatie la ANPC :)
    Si pt ce? Pt ca v-a banat de pe forum ?
    Inca un argument ca nu ganditi bine si aveti probleme psihice.
    Reclama aia ce apare pe CG e de fiecare data la altceva . Asta doar ca sa stii. Ei au vindut spatiul la o firma care pune acolo ce vrea ea. S-a mai discutat problema cind celalalt sarit Marius Leontiuc voia sa cumpere spatiul publicitar.

    RăspundețiȘtergere
  17. Monser, eronezi. Problema este ca au sters o informatie pe care utilizatorii au dreptul sa o cunoasca: consola Wii poate fi defecta din start, scoasa nou din cutie.
    Asta e un picut cam ilegal.

    RăspundețiȘtergere
  18. Define: ilegal

    E defecta, se inlocuieste. Nu e nimic ilegal aici.
    Nu mai folosi cuvinte mari fara sa le cunosti sensul

    RăspundețiȘtergere
  19. Ma dezamagesti, de la tine ma asteptam la mai mult. Lectura recomandata capitolul 4 Ordonanta 21 din august 1992.

    RăspundețiȘtergere
  20. Mai intai ar trebui sa dovedesti ca acea consola este defecta intentionat.
    Ceea ce nu vei putea face. Producatorul este acoperit de termenii garantiei. Daca ti se pare ca ai fost pagubit, ii poti achtiona in justitie de capul tau.

    RăspundețiȘtergere
  21. mama , cat am citit toate commenturile de mai sus , am ramas cu gura cascata de .....cat de prost poti sa fii , sa faci o reclamatia la ANPC , sa spui k e ilegal k produsul sa fie defect din cutie , man , dak acel produs lai cumparat legal , primesti si o garantie pt. el , deci dak nu iti mere poti ori sa ili schimbi , ori sa-l dai inapoi si sa iti iei banii , deci te rog kand faci un comment pe un forum , macar sa stii despre ce vorbesti , una e sa fie consola aia Wii de 2 bani , necomparanduse cu ps2, xbox si altele , dar nu incepe tu sa de dai mare k wuaw! consola e defecta din fabrica , deci omule , ru iti doresc o viata frumoasa , dak o sa reusesti sa ai o viata , k se pare k pana acuma nu ai avut deloc . ( peace)

    RăspundețiȘtergere
  22. Cititi dracu' unde va trimit. E vorba de faptul ca societatea Computer Games SRL prin reprezentantul sau a obstructionat accesul la o informatie privind unul din produsele pe care le comercializeaza.

    RăspundețiȘtergere
  23. vad ca tot o dai inainte cu ban-u si cu cat de nedreptatit ai fost dar de ce nu raspunzi ceva si la sfatul multora de aici (la care ma adaug si eu) de a consulta un psiholog? sper ca nu crezi si despre ei ca iti sunt inferiori asa cum ziceai despre profesoarele de engleza din nush'ce comisie pt TOEFL care "nu au cum sa stie mai multa engleza ca mine" (parafrazat... n-am chef sa pierd vremea cautand post-ul respectiv pe xpc)

    RăspundețiȘtergere
  24. korby esti un dobitoc in viata.
    Sir Alex Ice rulez!

    RăspundețiȘtergere
  25. I might have said, because its true most likely.
    Paladinul meu a ajuns la nivelul 21, multumesc de interes, pentru ca am facut DeadMines fara sa moara o data, cu un grup misto cu care am lucrat ca o echipa.
    Stiau de patrulele care apar in spate, de comportamentul adds-ilor. Alta viata decat n00b-ii disperati care n-au rabdare si se arunca inainte ca tampitii. Plus ca eram toti de nivel 20-21 asa ca eram destul de bine rodati.
    A, psihologii. Doar mintile slabe au nevoie de asa ceva. Nu e cazul meu, imi chestionez singur deciziile si motivatiile ca sa mi le inteleg.
    Doar ca eu am un puternic simt al corectitudinii si justitiei, care in ceilalti pare sa fie lipsa la apel.

    RăspundețiȘtergere
  26. sunt un psiholog autorizat si am ajuns la concluzia ca nu este nimic in ne-regula cu acest om

    RăspundețiȘtergere
  27. Domnule Phisolog , daca tot esti unul autorizat , ia spune-mi tu cum se numeste omul ala care zice ca el are drepate si ceilalti is prosti , asa din curiozitate

    RăspundețiȘtergere
  28. SAI , Auzi Paladin Nivel 21 care a facut DM fara sa moara macar odata , BOW to SAI campionul la WoW , cum ziceam astep sa ajungi la nivel 60 , sa faci rank 10 la Honor , sa ai tier 2 si abia atunci vorbim .

    O si apropo maicamea e psihiatru , si ea e de parere ca nu esti om normal , da iam aratat toata povestea , de la primul post de pe CG forum la sectiunea WoW la ultimul comentariu aici

    RăspundețiȘtergere
  29. las-o pe mata ca e femeie batrana. daca chiar crede ca Sir Alex Ice nu e normal la cap de ce te lasa pe internet cu nebunul? ai o mama iresponsabila. nu asculta de ea. daca iti permite sa ii futi banii pe internet sa ataci oameni pe bloguri e la fel de distrusa ca si tine.

    intreab-o pe maica-ta cum se numeste un om care il vaneaza pe altul pe internet? COSTINEL = schizofrenic obsesiv-compulsiv!!!! rapid! un nebun scrie pe internet!! anuntati autoritatile in vigoare

    repet COSTINEL e nebun! vaneaza oameni pe internet care nu i-au facut nimic

    RăspundețiȘtergere
  30. Folosesti cuvinte mult prea mari pentru intelectul tau domnul Psiholog , limbajul tau ma convis de inteligenta dumitale , esti psiholog cand sunt eu penguin , inca un fanboy a domnului SAI , NEXT plz , eu sunt nebum right......daca pana acum 20 de persoane au zis ca SAI e dus tu negi ?

    Apropo as avea grija ce zici de maicamea care e o psihiatra foarte respectata , stie ea mai bine ca tine despre gandirea oamenilor

    Si in ultimul rand SAI a scos din minti pe toti de pe CG forums cu kkt-urile lui de posturi , si acum face adminii de rahat care doar si-au facut treaba , pardon ca nu is de acord cu ce zice dansul

    RăspundețiȘtergere
  31. o stiu pe maica-ta si o sa-i recomand sa ia tastatura cu ea cand iasa in oras, sa nu mai intre nebunul pe net

    Sir Alex Ice nu i-a enervat decat pe distrusii care nu stiu sa taca cand nu le convine ceva. acei distrusi care au nevoie sa-i vada pe altii in ruina ca sa se simta EI mai bine. adica tu si restul care ati latrat in cor la Sir Alex Ice
    toti ceilalti au privit detasat

    dreptul sa taci!nu vezi ca te afunzi in penibil?

    RăspundețiȘtergere
  32. Ce pot sa zic, decat ca ma bucur sa vad si cativa oameni in stare sa gandeasca si singuri in loc sa astepte sa li se dea input-ul de la staff.
    Eu mi-am spus doar parerea mea, strict a mea. Am incercat sa evit atacurile la persoana, si in general am reusit. Cand am stiut sa ajut am facut-o, cand am avut o parere diferita de a cirezii am spus-o si argumentat-o.
    Problema e ca probabil cireada nu suporta ideea sa primeasca argumente logice si rationale contrare noroiul intelectual in care se scalda, asa ca au preferat sa incerce sa elimine sursa de intelect si inteligenta.
    Vedem noi cu cat succes luni la ANPC.

    RăspundețiȘtergere
  33. curaj Alex ca si Softpedia e de partea ta!

    RăspundețiȘtergere
  34. Nu asa se face, primul lucru luni trebuie sa ajungi la catavencu pt un articol iar deabia dupa asta la ANPC, sa fie cireasa de pe tort. Ce naibii omule trebuie sa te invatz eu tot ?

    Iti urez multa bafta in cautarile tale si fie ca , caldura sarbatorilor de iarna sa iti incalzeasca celula si iarna asta!

    RăspundețiȘtergere
  35. La Multi Ani, si la multi ban-i pe chip.ro! 0X

    RăspundețiȘtergere
  36. Eh, le-am facut si eu acolo ca sa fie. Nu merita sa ma agit sa ajut, asa ca n-o s-o fac.

    RăspundețiȘtergere
  37. Sai, dl. frustrat al societatii, ne pare bine ca ai ramas doar aici pe petecul asta al tau de kkt numit siralexice.blog.. bla bla, si nu ne mai deranjezi ochii cu kkturile tale de marginalizat si refulat. Adios man... Imi pare rau despre tine... Esti trist.

    RăspundețiȘtergere
  38. Ok Anonymous, now go tell someone who cares.

    RăspundețiȘtergere
  39. Da anonimule. Dar vezi tu, acum in loc sa muncesc eu sa vin sa iti bag adevaruri care nu-ti plac in fata acum vii tu singur sa le citesti.
    Daca asta nu e progres si succes pentru mine atunci ce e?

    RăspundețiȘtergere