miercuri, 22 noiembrie 2006

Cel mai mare secret

Am chef sa imi racesc gura de pomana, asa ca voi spune de ce cred eu ca femeile au atatea probleme cu barbatii.
Pentru mine motivul este foarte simplu: pentru ca nu stiu sa aleaga. In termeni simpli si ca regula generala isi aleg cate un idiot care le-a bagat in seama pentru ca vrea sa le f*. Si altceva nu vrea de la ele, asta e scopul principal, iar idiotul e dispus sa miste ceva in relatie doar atata timp cat are interes sa o f*. Interes care dispare relativ repede.
Femeile pe de alta parte vor afectiune, tandrete, respect si se mint cat pot ca primesc asa ceva din relatia respectiva.
Eu cred ca e nevoie de respect pentru persoana de langa tine pentru ca o relatie sa dureze. Dar cum poate fi vorba de respect, daca e vorba de sentimente mult mai primitive?
Nu este vina barbatilor, ci a femeilor pentru ca nu stiu sa aleaga pe unul care se poarta frumos cu ele si le respecta, pentru ca ele prefera pe masculul feroce care vrea sa le f*. Iar cele doua tipuri de interes sunt iremediabil incompatibile.
Cum poti sa ai pretentia sa astepti sa se dezvolte respect din dorinte atat de primitive si egoiste? Daca nu e, de unde sa ceri?

6 comentarii:

  1. pai ideea e ca si ala care vrea sa le f* se poarta frumos cu ele si le respecta. ca sa-si atinga scopul. iar ele (unele) nu-si dau seama care se poarta frumos per se si care se poarta frumos doar ca sa le f*. rezulta alegeri gresite. qed.

    RăspundețiȘtergere
  2. pai bine mai alex...da cine ti-a zis ca sunt incompatibile? tu ai auzit de role playing? tu nu poti sa faci azi pe durul si sa i-o tragi intre titi iar maine sa iesi la o cina romantica si apoi sa ii oferi toata atentia si respectul de care are nevoie?

    poate vor inca sa creada ca timpul nu este pierdut si sa caute aventura in viata, nu stabilitatea si linistea. poate femeile vor sa se si distreze, nu sa iti stranga tie ciorapii de pe jos.

    cand o sa ai capacitatea de a intelege ce vor femeile(daca o vei avea) atunci o sa vezi lumea cu alti ochi, si vei intelege de ce o persoana face ceea ce face si e mai previzibila ca niciodata.

    take care, stay strong, exista un baiat pt fiecare, chiar si pt tine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ala le minte frumos EloaTM.
    Iar unele e multe.

    RăspundețiȘtergere
  4. SAI frate ... eu n`am inteles o chestie ... barbatii vor sa futa femei si or sa faca orice pentru asta ... chiar si sa simuleze afectiune si tandrete (fine by me) ... femeile vor afectiune and stuff ... si apoi te lamentezi ca la gradinita ca de ce nu se duc ele la altii care or sa fie buni cu ele ... pai stai nene putin .. asta e o aberatie ciclica.

    Pentru ca probabil si aia care sunt super scumpi si sensibili si mai ca tine asa .... si aia vor sa le futa ..

    qed ... parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, dar nu vrem sa le aruncam la cos o data cu prezervativul ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. normal ca nu ! are dreptate SAI.
    eu vreau sa ma casatoresc cu toate!
    sai, e mai bun sexu pe yahu;)..nici nu te costa bani, nici nu te imbolnavesti, termini si mai greu...ca deh...iti ia mai mult sa tastezi. poti sa o ai cat vrei tu de mare atata timp cat nu merge camera web.
    esti ca un zeu

    RăspundețiȘtergere