marți, 21 noiembrie 2006

Caut idioti... cred

Si vad ca si gasesc. Motiv
Nu suporta oare pareri care-i submineaza vanzarile? Pentru ca nu am injurat consola, nu am zis nimic de aia care sunt indeajuns de prosti incat sa importe ceva cu sperante slabe de vanzare, sau de cei cativa care o sa o cumpere in speranta sa apara jocuri bune pentru ea candva in viitor sau doar ca sa se dea mari cu ce au in sufragerie
Pentru ca sunt multe pareri ca Nintendo Vii va avea viata grea, tare grea. Un exemplu de parere aici.
Si aici alt articol care e de parere ca Xbox 360 nu va face fata PS3-ului, iar Vii nici nu-l baga in seama. Sony a lungit-o prea mult cu PS3-ul, si a pierdut teren pentru asta. Vine urmatorul Halo, initial doar pe Xbox si PS3-ul cu ce se lauda?
Sa ne gandim un pic. Xbox are masina Microsoft in spate, banii lor, jocurile lor si producatorii de jocuri cumparati de Microsoft. Sony PS3 are experienta altor console in spate, are producatori de jocuri de succes, este bine infipt in piata, continutul pentru PS3 este adaptat la populatia tinta. Nintendo cu ce vine? Un produs sub concurenta, fara jocuri serioase, dupa console care au fost esecuri sau semi-esecuri.
Xbox 360 si PS3 ofera o oarecare garantie de entertainment de calitate in spate. Nintendo se milogeste de cei care jucau Donkey Kong, Zelda si Mario Brothers sa ia produsul lor din nostalgie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu