marți, 28 noiembrie 2006

Liber la prostie

Recunosc, citesc Libertatea. O fituica de scandal, mai vad si eu ce se intampla aiurea prin tara. Dar sunt si chestii stupide si chiar imbecile care chiar nu prezinta nici un interes.
Nunta Simonei, curvistina de acum de la rubrica lor Meteo. Pentru cine nu a urmarit telenovela, iubitul ei este evident un om de afaceri de oarece succes financiar care a cam parasit-o. Dar a regasit-o brusc cand curvistina a devenit vedetina de Libertatea. Oferta Libertatea a venit la momentul cel mai oportunist din viata ei, as zice. Jale mare intre barbatii romanie ca se marita curvistina asta. Ne pasa? Nu! De ce? Pai cine zice ca nu o sa mai fie available pentru prestatii dupa maritis? Ce, e criza de curvistine in .ro si nu m-am prins eu? Plina tara de muieri bune...
La B1TV, si nu intentionez sa ma scuz pentru sonoritatea exprimarii intrucat postul asta TV si-o merita, va fi povestea nuntii secolului. Adica n-au trecut nici 5 ani din secolul asta si PAC! deja a fost nunta secolului. Asta-i articol scris de tulumbe violate an(u)al. E la moda se pare propaganda in vederea raspandirii pedofiliei si materialismului si se incepe din ce in ce mai devreme, scarba aia mica de Stratan a inceput de la 3 ani. In comparatie cu ea Monicuta e curva batrana si asezonata cu experienta. Vezi Doamne nu poti sa infierezi genul asta de relatie intre Monicuta si Bunicutz, dar macar sa nu o sustii si sa spui ce bine si corect si sanatos este dand-o exemplu pentru restul de curvistine ale tarii... asta s-ar putea. Dar daca iese banul din asta, de ce sa nu se perverteasca un pic si pe la TV?
Si acum ma intreb, ce ma doare pe mine la menta de divortul odraslei prezidentiale? Am pus-o eu sa isi aleaga pe imbecilul ala de solist de la o trupa de facut zgomot in cadru organizat pentru fraierit prostii cu pretentii de muzica? Nu! Atunci de ce ma asasineaza cu vesti stupide in privinta asta? Aia de fapt divorteaza pentru ca barba'su, pe care singura si l-a ales si deci si-l merita impreuna cu soarta pe care o are, nu-i in stare sa i-o traga cand ajunge pe acasa pentru ca:
a) sau e el cam impotent, putin probabil dar nu imposibil
b) e ea urata si nu-i in stare sa i-o faca sa se scoale, foarte probabil si deloc imposibil ca doar e urata ca fata tatei
Rau am ajuns, noi barbatii, sa nu mai putem sa i-o tragem uneia la comanda. Ne faci specia de rusine, mori in bezna bah! Si asa o scutesti pe fata si de-un divort.

2 comentarii:

  1. Ce parere ai de "fituica" asta: http://www.egirl.ro/forum/post_30312.html#30312
    Care s-a lovit in cap? Porcul fermecat sau "amica" lui?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa-i fie tarana usoara, daca-i pe bune. Ca a mai facut faza cu rezurectia si anul trecut.

    RăspundețiȘtergere