luni, 6 noiembrie 2006

The Devil Wears Prada

Sau tradus la noi Diavolul se impbraca de la Prada. Prima surpriza placuta este ca au tradus bine titlul filmului, sincer eu ma asteptam la ceva de genul "Diavolul isi oboseste prada".
In ciuda comentariului de aici - sunt pe acolo o gramada de comentarii stupide la filme nu lipsite de calitati, este un film dragutel cu care merita sa toci vreo 2 ore daca pui la socoteala si reclamele.
Povestea este destul de clasica in esenta ei. Este vorba de maturizarea unui om, fie el si femeie, care creste si invata sa faca alegerile corecte. Isi uita pentru moment scara sa de valori orbita de stralucire, glorie si banii adusi de vanzarea sufletului catre corporatismul american. Dar la contactul cu realitatile partii intunecate a afacerilor din moda isi da seama ca nu asta isi doreste cu adevarat si renunta sa urmareasca superficialitatile oferite de Cruella DeVille / Meryl Streep - o actrita exceptionala, cu forta si prezenta scenica rar intalnita.
Scenariul nu are multe surprize, este destul de clasic pentru genul acesta de poveste moralizatoare. Doar ca nu ma asteptam ca interesul amoros alternativ sa fie un good guy, de obicei el este un nemernic care nu vrea decat sa marcheze inca o linie la piciorul patului.
Toaletele desigur au fost exceptionale, probabil femeile au fost satisfacute sa vada asa ceva... si probabil ca doar ele au inteles ce era cu toata munca aia pentru asortat diversele chestii intre ele, mascara, rimmel, eye liner, lip gloss, fond de ten, fard de ochi folosite pentru sublinierea si accentuarea diferitelor trasaturi.
Mie mi-a placut. Cum poate sa ii placa unui baiat un chick flick atat de cheesy? Pai n-a fost singur si haserul s-a distrat de minune ;).
That's all.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu