luni, 14 decembrie 2009

Pareri de rau

Ati vazut sau auzit vreodata de vreo femeie care sa fi facut ceva ca sa repare o actiune pentru care ii pare rau? Pentru ca vorbind cel putin pentru mine, ori de cate ori a fost cazul, nu s-a intamplat nimic palpabil.
Daca s-ar fi intamplat cred ca am fi remarcat cu totii ca s-a oprit lumea si ca Pamantul nu se mai invarte in jurul Soarelui, sau am fi fost sunati din Iad si rugati sa ne lasam de tampenii ca nu-si pot face treaba cu el inghetat. Rudele de sange nu se pun, pentru ca deh, nu au de ales si nu exista liber arbitru in cazul acesta.

Sa va spun o poveste amuzanta. Zilele trecute am descoperit ca laptopul meu S271, cel pe care il aveam inaintea acestuia de pe care scriu, a incasat un bolovan si are ecranul spart. Cam 20% nu se mai poate folosi, iar reparatia (adica inlocuitul) ecranului costa peste 200 de Euro, adica vreo 900 de lei. E, acum vine partea cu adevarat interesanta, maica'mea a castigat la loto 1000 de lei, deci se cheama ca familia este pe plus. Incredibil cum se egalizeaza scorurile in viata asta...

2 comentarii:

  1. Remarc cum inevitabil incepi aproape fiecare post criticand femeile. Asta e,nimeni nu e perfect.Enervant este insa,ca si mama ta,in ciuda faptului ca a castigat la loto niste bani pe care ii considera ai familiei,este femeie,una din cele pe care le tot critici si boscorodesti in continuu.Dar deh....poate intr-o alta viata a ta,scorul se va egala (minusul tau va deveni plus) si te vei reincarna in...FEMEIE.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doar pentru ca am o problema cu imaginea pe care vor sa o proiecteze, aflata in contradictie destul de severa cu realitatea.
    Sentimentele si orgoliul meu pot trece peste multe, dar nu peste duplicitate.

    RăspundețiȘtergere