sâmbătă, 26 ianuarie 2008

Scandalurile sexuale

Nu v-ati plictisit de atatea scandaluri sexuale? Profesoare, angajate de banca, eleve minore care se pozeaza sau se filmeza in ipostaze pe care le vor erotice. Casete de sex intre minori sau intre adulti care ajung pe net.
Cand o femeie isi face poze sau filme de genul asta, o face pentru un singur motiv: vrea atentie cu disperare.
Cand 2 (sau mai multi) se filmeaza in timp ce si-o trag asta e problema lor iar legea trebuie sa intervina doar daca sunt implicati minori. Altfel nu e decat treaba lor cum au decis sa isi traiasca viata sexuala.
Iar tampenia asta cu strigat oripilati "scandal sexual x sau y" trebuie sa inceteze pentru ca in cazul in care domnii si doamnele ziaristi nu au aflat inca, lumea se fute si in Romania. Incredibil, nu? Si nici macar nu a fost nevoie sa copiem asta de la americani, pentru ca dupa numarul de romance din filmele porno ei sunt cei care au ce invata de la noi.
Dar lipsa de stiri impinge ziaristii sa caute senzationalul de 2 parale in dormitor. Din punctul meu de vedere nu exista decat 2 situatii:
1 sau mai multe pesoane au avut activitati sexuale cu respectarea legii (persoane adulte au facut sex consensual), situatie in care nimeni nu are de ce sa sara de fund in sus
1 sau mai multe persoane au avut activitati sexuale fara respectarea legii (viol, abuz, minori), situatie in care nu este vorba de un scandal sexual ci de o incalcare a legii ce trebuie pedepsita
Scurt. Fara "scandal sexual" si oprobiu mimat in public in timp ce in privat o freaca uitandu-se la o minora care se fute cu o banana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu