sâmbătă, 19 ianuarie 2008

Nu merita

Cum stii ca ai dat peste o terorista mica si suspicioasa care sa vrei sa ii fi ostatic? Pentru ca sunt multe femei zurlii, zapacite sau duse cu pluta care nu a idee de valori care conteaza in timp. Genul de femei care vad un idiot o data in viata lor si au decis ca ala e pentru ele, nebunele astea trebuie evitate pentru ca sunt periculos de incapatanate chiar daca tu esti idiotul pe care au pus ochii.
Nu, vrei o fata care sa fie mai intreaga la cap si mai normala. Intrebarea este cum iti dai seama peste ce ai dat fara sa investesti prea mult in timp, bani sau sentimente (da, si baietii au sentimente). Cel mai probabil este sa nu pice pe spate cand te vede prima oara, mai ales daca esti un tip decent si normal. Asa ca fa un pic de efort si asculta ce spune, nu se poate sa nu iti dea indicii despre preferintele ei in materie de carti, muzica sau film. Nu o interoga, lasa discutia in grup sa mearga. Ai grija sa ceri id-ul ei de mess sau adresa de mail, iar daca ti-ai adus tupeul dupa tine cere-i numarul de telefon - ceea ce are avantajul ca arata ca esti clar interesat de ea ca femeie si dezavantajul ca poate nu ti-l da. Eu unul urasc telefoanele, mail-urile imi plac mult mai mult - e mai romantic sa scrii, pentru ca raman in timp si in arhiva.
Daca descoperi interese comune, exploateaza-le. Nu te apuca sa inventezi ca va plac artisti comuni, prea multa munca si risc pentru o minciuna. Dar ceea ce poti face este sa o surprinzi data viitoare cand va intalniti cu un CD cu muzica sau un DVD cu un filmul preferat sau sa ii dai pe mail o carte in format electronic de autorul preferat. Le-ai vazut pe net undeva si le-ai tras, daca vii cu originale de la magazin una la mana ca o sperii, doi la mana ca presupui ca ea nu e in stare sa isi cumpere singura originale si oricum e prea devreme sa cheltui genul ala de bani. Un singur CD sau DVD este de ajuns ca sa arati ca ai tinut minte de interesele ei, chiar daca gasesti mai mult. E o idee buna sa povestesti ce ti-a placut tie la ce i-ai gasit, si mai ales ce nu ti-a placut. Trebuie sa ai ceva care sa nu iti placa, vrei sa te vada ca pe un barbat cu idei proprii, nu esti prietena ei cea mai buna care nu are un gand original.
Dupa care e cazul sa ii spui ca vrei sa o vezi si in afara grupului de prieteni comuni, doar pe ea, pentru ca... nu ar trebui sa fie greu de gasit un motiv. Daca spune da, foarte bine. Daca nu, asta este, pierderea ei ca nu stie sa aprecieze un tip care a fost in stare sa o asculte si sa preia initiativa. Sa faca ceva dragut pentru ea.
Si nu te-a costat sa afli asta decat 15-20 de minute timpul sa gasesti pe torrente, emule sau altundeva ce sa ii dai, un blank si o conversatie. Uneori preferintele in materie de muzica sunt mai de nisa, si atunci dai o raita pe itunes sau alte magazine de muzica. Google te ajuta sa gasesti orice, eu am avut destul de recent un cantaret reprezentat doar de cateva albume pe torrente si emule dar restul le-am gasit la un magazin online de muzica tinut de un rus. Doar 10 euro pentru o chestie draguta, chiar daca n-am obtinut ce voiam. Daca scoti o tipa in oras bugetul este considerabil mai mare, intai sa arate ca apreciaza gesturile nu banii.
Mi-aduc si acum aminte de un parfum de 50$ pe care l-am dat cadou acum niste ani ca sa imi arat intentiile. Nu regret banii, regret faptul ca am ajuns un cinic care se bucura cat a reusit sa scada costurile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu