duminică, 27 ianuarie 2008

Pisoi interzis

Sa zicem ca dai peste una bucata matza salbaticutza ce iti trezeste interesul pisoiului care esti. Matza se prezinta dezinteresata si indisponibila. Scoate gherutzele ca sa te alunge.
Esti pisoi ocupat cu altele, ai servici, ai prieteni si altele de facut. Niste zile mai tarziu iar bagi matza in seama. Matza isi da seama de ce, ca doar nu e proasta. Dar scoate din ea o chestie de ramane pisoiul interzis. In opinia ei, pisoiul trebuia sa aiba deja alte matze printre preocupari.
Dumnezeule, ce fel de barbati a intalnit femeia asta de se asteapta ca ei sa isi piarda interesul asa de usor? E clar ca are o parere tare rea, dar ma intreb daca despre barbati care nu sunt in stare sa o aprecieze. Sau e convinsa pe undeva ca nu merita sa fie apreciata? Pisoiul nu intelege cum poate sa fie matza atat de deshteptzica si totusi sa se astepte sa fie uitata sau abandonata atat de usor...

2 comentarii:

  1. Ai pus botul la o vrajeala femeiasca cat se poate de clasica si banala. Atat de banala incat denota faptul ca nu esti atat de "in tema" precum iti place sa crezi. Iti las tie placerea de a incerca macar sa iti dai seama despre ce e vorba.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am facut ceea ce cred ca este corect si trebuie facut.
    Mai departe nu imi stresez mintea cu scenarii inutile.

    RăspundețiȘtergere