sâmbătă, 12 ianuarie 2008

El trafficante

Pisoiul este un dur, un periculos, un contrabandist si un mare distribuitor de... ciocolata. Da! Credeti ca e usor sa aduci atatea zeci de bucati de ciocolata Milka, pentru toti clientii si in toate aromele? Vama trebuie fraierita, politia ciocolatei e pe urma celor care vand marfa mai buna decat porcariile care se gasesc in magazine si hiperuri. Nu le convine sa aiba concurenta la produsele lor de proasta calitate, expirate si scumpe.
De Craciun a avut o comanda maricica si a fost la limita, dar a primit-o la timp si a livrat si clientilor si prietenilor care au avut nevoie pentru dat cadou. Si mai avea nevoie si pentru el de 15 bucati, sa dea prin firma unde isi are job-ul oficial. Cei mai bine cheltuiti 45 de Euro, toata lumea a fost placut surprinsa si incantata. Ciocolata buna are efectul asta uneori, vorbim aici de ciocolata misto adusa din Viena.
Preferata pare sa fie Milka cu biscuite, care imi place si mie. Cea cu iaurt si fulgi de porumb e iarasi la mare cerere. Au aparut si modele noi - cu 3 tipuri de ciocolata in una, cu biscuite si crema de vanilie din cate inteleg eu - foarte bune la gust, si pisoiul stie cum e cand apar produse noi din IT. Trebuie sa le ai pe stoc repede, ca sa fii tu cel care livreaza clientilor si nu altora. Asa ca acum ca se apropie iar mizeria aia de 14 Februarie trebuie sa faca stocuri serioase, mai ales dupa vanzarile pe care le-a avut saptamana trecuta. Noroc ca a avut si ceva stocuri suplimentare, ca s-a dat intr-o veselie.
Si ca orice traficant, pisoiul nu consuma produsul. Produsul se vinde, se da cadou si ocazional se testeaza pentru calitate un sample.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu