sâmbătă, 12 ianuarie 2008

Crossfire

Cum ziceam acum cateva zile, am luat si a doua placa video Gecube HD3850 ca sa fac Crossfire. Instalarea este foarta simpla: bagi placa a doua, o alimentezi, pui conectorul si bifezi Enable Crossfire in Catalyst Control Center.
Teste de performanta am facut cateva:
3DMark06 default, crestere de 27% la scorul final desi rezultatele testelor intermediare au fost de 50-100%
Crysis, crestere 12% la 1280x1024 setari medium
Unreal Tournament 3 pe high in Crosfire scade performanta de la ~52fps in single la ~36fps. WTF?! Si mai ciudat e ca pe medium in single are ~75fps iar in Crossfire se comporta normal si are ~100fps.
Timeshift nu merge in Crossfire, defecte de afisare pe tot ecranul
Sunt foarte dezamagit de Gears of War care nu merge cursiv 1280x1024 pe high in Crossfire, s-ar putea sa aiba acelasi comportament pe care il are Unreal Tournament 3 din cauza ca e bazat pe acelasi engine. Pe medium merge cu 60fps in Crossfire, asta s-ar putea sa fie din cauza optiunii care limiteaza numarul de cadre pe secunda la maxim 62. Dezactivata ar trebui sa creasca si mai mult, dar nu am gasit-o inca in Gears of War. Dupa ce mai fac niste teste cu FRAPS pun cifre pentru single si Cross in Gears of War si Hellgate. Daca am chef.
Concluzia e ca deocamdata scalarea in Crossfire este foarte proasta iar a 2-a placa video nu merita luata pana cand driverele si jocurile nu-s in stare sa o foloseasca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu