duminică, 24 decembrie 2006

Progrese cu rasnitza

Am reusit sa facem ceva progrese cu rasnita upgradata a maica'mii. Dupa montarea procesorului nu a mai fost nici o problema sa bag placa de baza in carcasa si sa fac legaturile cu front panel-ul, butoanele si ledurile de pornire. Am reusit sa pun invers doar led-ul de la hard, care ramanea stins bine mersi profitand probabil de perioada de repaos ca sa isi adune fortele pentru ce urmeaza dupa sarbatori.
Si pentru ca eram ciufut si cu draci, si inca mai sunt - dar despre satra aia de moldoveni imputiti povestesc mai tarziu, inca nu am savurat destul faptul ca i-am futut de vreo 120 de milioane in minus - am incurcat CD-urile de instalare. Eu foloseam un XP Pro pe care il credeam cu SP2 integrat, ceea ce evident nu era cazul avand in vedere erorile de instalare la Intel INF si Microsoft WGA si Windows Updates care presupuneau ca este SP2 deja pus.
In fine, rezolvat si problema asta si au inceput sa intre pe teava update-urile Microsoft, driverii pentru componente, un Speedfan, un UD Grid... maruntisuri. Office si Acrobat o idee mai incolo, trebuie sa faca taica'miu cateva magii pe la partitii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu