duminică, 31 decembrie 2006

700k si un pic

Atatea puncte am eu pe Grid.org. Eram spre 690k si ceva zilele trecute. Asa ca de ce sa nu ajung la o cifra frumoasa inainte de anul nou?
Mi-am lasat rasnitzele sa mearga non stop si sa crantaneasca la clientul celor de la United Devices. Iar azi de dimineata laptop-ul arata 700.058
Me happy :D. Pentru un motiv stupid, desigur. Dar happy :D

7 comentarii:

  1. 690-700...astea-s numere, nu cifre.

    RăspundețiȘtergere
  2. Corect din punct devedere tehnic. Practic insa extrem de rar lumea stie sa faca diferenta intre cifrele inventate de arabi si numerele vestice din punct de vedere al incadrarii lor matematice diferite :).

    RăspundețiȘtergere
  3. U really need 2 get laid...

    RăspundețiȘtergere
  4. Don't mean to brag, but I'll do it anyway. Sunt pe locul 18 acum din clasamentul Romania, ca [XPC]fishbone. Vad ca esti imediat dupa maselutz :) De 1 an de cand m-am scris, desktop-ul ruleaza UD nonstop. Procesorul? La o comfortabila temperatura de 43 grade. Intr-o perioada rulam 4 sisteme dar am incetat.

    Sir Ice, nu e sanatos pentru laptop sa rulezi asa ceva, intrucat iti pune in functiune toate ventilatoarele. Pentru a asigura longevitatea, e o idee buna ca acestea sa fie folosite cat de putin posibil. Cred ca stii ca nu e floare la ureche sa fie schimbate in caz ca necesita ungere sau inlocuire.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu ca sa ma laud :P, dar sunt nesimtit :P si nu e laptop-ul meu :P. E de la birou.
    Bine, ca il dau inapoi probabil zilele astea pentru ca imi schimb locul de employ.

    RăspundețiȘtergere
  6. ASE s-a terminat, partea substantiala in orice caz. Voi povesti despre asta candva zilele astea.

    RăspundețiȘtergere