miercuri, 31 iulie 2013

Deci iesi in oras

Tu, mascul feroce si darul lui Dumnezeu pentru femeile de pe aceasta planeta, iesi in oras sa te intalnesti cu o persoana de sex feminin ce doreste sa se vada cu tine in ciuda faptului ca are puls si discernamant.

Nu dispera! Pentru ca exista solutii sa mai faci totusi o impresie pozitiva asupra ei in ciuda faptul ca esti geniu neinteles si este evident ca femeile speciei n-au habar ce-i aia bun gust.

O chestie pe care nimeni nu o spune e ca pentru femei, acele creaturi superficiale pe care le iubim atat de mult, conteaza si cum sunt vazute si percepute de alte femei daca sunt cu tine. Isi cladesc ierarhia foarte mult pe baza de aparente, merita sa tii cont de orgoliul lor si sa contribui la reputatia lor. Una este sa fie vazuta de o prietena cand e insotita de un personaj curat, imbracat elegant si asortat si alta este sa ii vina sa intre in pamant de rusine cand are alaturi un neingrijit sleampat.

In primul rand, fa-ti un dus, pentru nu se stie ce motiv obscur femeile prefera un personaj care miroase frumos si a curat. Dintre optiunile pe care le recomand:

Si daca tot esti in baie, spala-te si pe cap cu Jason Natural, Daily Shampoo, Fragrance Free. Si pe dinti.

Faza a doua necesita mai mult talent si coordonare in miscari si trebuie sa fii pregatit sa pierzi ceva sange pentru succesul ei, pentru ca te vei barbieri. Nivea este o alegere foarte buna:


Functie de cat de indemanatic esti... pe dracu' ghem indemanatic, eu zic sa te barbieresti cu o zi inainte sau dimineata devreme de tot pentru ca nu vrei sa arati ca un bufet cu autoservire pentru vampiri.

Voi face ceva foarte periculos si voi avea incredere ca esti in stare sa iti alegi singur un deodorant, dar macar sa fie cel putin Nivea sau Dove, none of that Axe bullshit pentru ca toti cretinii folosesc mizeria aia. Sau Playboy, alta porcarie plina de chimicale. Si pentru numele lui Dumnezeu, ceva cu parfum subtil si dat in cantitati limitate nu de parca s-a spart cisterna producatorului si te-a plouat din cap pana in picioare.
Btw, a aparut Old Spice la evoMAG, daca ai citit vreodata vreo carte de Sandra Brown, despre cum se clasifica femeile in penetrabile si impenetrabile, stii la ce ma refer ;)

Buuun, deci esti aproximativ tolerabil fizic, e cazul sa te faci si prezentabil. Sau te duci la vreun magazin Trends al Adine Buzatu si spargi jumatate de an de salarii medii pe economie si iesi aratand ca un papagal de care eu nici nu mi-as sterge pantofii. Sau te duci la Militari Shopping Outlet si dai dovada de bun gust si rabdare cautand prin ofertele de acolo o camasa simpla intr-o nuanta care iti vine bine - de obicei poti merge pe ceva apropiat de culoarea ochilor si in lipsa unei idei mai bune pe o forma de albastru, niste pantaloni fara nshpe buzunare, fara briz-brizuri si croiala clasica, un rand de sandale sau pantofi si cam asta a fost. Esti un barbat, nu un paun in calduri, you know?

Inca un sfat care se va dovedi util, incepeti dimineata respectiva cu o pastila de Rainbow Light, Magnesium Calcium+, pentru ca pot sa confirm din experienta ca nimic nu e mai neplacut decat sa ti se puna un carcel din lipsa de calciu in mijlocul activitatilor fizice. Iar daca se intampla sa n-ajungi la anterior mentionatele activitati fizice, magneziul este un anti-depresiv natural.

4 comentarii:

  1. "deci" foarte tare!!
    "Una este sa fie vazuta de o prietena cand e insotita de un personaj curat, imbracat elegant si asortat si alta este sa ii vina sa intre in pamant de rusine cand are alaturi un neingrijit sleampat." - chiar e adevarul gol-golut! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-ar putea spune ca adevarul e unul din talentele mele :)

      Ștergere
  2. Ce sa zic, noroc ca ai comentat la mine, te-am descoperit si eu :D
    Pentru dinti iti recomand Xyli White, ca vad ca esti fan iHerb :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc :), ma apropii de terminat primul tub de Xyli White si ma asteapta un al doilea.

      Ștergere