luni, 8 iulie 2013

Curat murdar!

Vara este un anotimp tare greu pentru piele din cauza caldurii, soarelui puternic, praf, fum si poluare in oras, nisip la mare. Chiar si un posesor de sorici ca mine trebuie sa aiba mai multa grija de el iar doua dusuri pe zi nu sunt un fapt neobisnuit - fac si eu ce pot ca sa mai cresc media pe tara aceasta analfabeta si picata la bac.

Dimineata inainte sa plec catre firma ma spal cu gelul de dus Jason, care mi-a fost recomandat de consiliera mea sefa pe chestiuni de ingrijire personala. N-are iritanti, n-are parfum si este rezonabil de eficient dar mai ales este foarte potrivit pentru o piele care n-a apucat sa adune multa mizerie pe timpul noptii care a trecut de la dusul de seara. Atentie, unul din pachetele care nu mi-a mai ajuns era cu gel de dus Jason inauntru si din experienta cu colete care au sosit pompita sa se poate sparge in timpul transportului. De comandat doar separat de vitamine si alte produse in ambalaje de plastic dur sau sticla, preferabil impreuna cu alte geluri de dus, creme la tub de plastic etc. chestii moi care sa nu ii sparga pompita.

Seara, dupa ce toata ziua m-am agitat si-am resimtit din plin efectele caldurii si efortului, este cazul pentru ceva mai serios pentru a transforma barbarul imputit intr-un gentleman prezentabil. Sapunurile Nubian Heritage sunt dovada ca poti sa nu te pricepi la ingrediente si smacoline si totusi sa dai peste un produs cu care te intelegi si te potrivesti foarte bine. Daca ma spal cu Nivea sau Dove "cu o patrime crema hidratanta my ass" 2-3 zile la rand incepe sa mi se usuce pielea, sa se irite si sa fie usor incomfortabil si maieul de bumbac de la FOTL, de exemplu. Nubian Heritage in schimb sunt foarte frumos mirositoare, baia mea de barbat are un parfum discret si doar dezordinea generala indica faptul ca este folosita de un mascule feroce - ma refer la Mr. Bilbo care mai bea apa din cada din cand in cand.

Acum folosesc varianta Indian Hemp & Haitian Vetiver Soap, With Neem Oil, si ca toate celelalte de la Nubian Heritage este foarte clabucos si spornic, unctuos si lasa pielea curata si relaxata. Cam o data la doua zile il folosesc cu manusile exfoliante descoperite la neverspoiledenough, imi place textura lor nu foarte aspra dar totusi invigoranta si faptul ca se face un pic de spuma pe ele. Presupun ca folosind manusile se consuma mai putin sapun o data, ma gandesc sa folosesc cantarul de bucatarie pentru a determina diferenta intre cele 2 moduri de spalare - desi nu ma indoiesc ca intervine un element de subiectivitate.

Pare sa aiba efectele anuntate pe ambalaj, anti-inflamator si hidratant sunt confirmate de pielea care nu se irita si nu se usuca, iar unele zgarieturi si alte urme se vindeca mai frumos si parca mai repede deci si asta ar corespunde. Pentru mintea mea murdara nu face nimic, tot misogin ironic si pervers am ramas conform ultimei verificari care-a fost facuta aseara.

Cert este ca pentru cei 4$ cat costa cu tot cu transport este un sapun care tine cam o luna si este mult mai bun decat prostiile gasite la rafturile noastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu