duminică, 21 iulie 2013

Cele mai bloggerite sexy Cluj Edition Remix

Un articol mult prea amuzant pentru a nu fi preluat si dat mai departe :)))

Reporter: De ce credeţi că politica nu este atractivă pentru tinerii din ziua de azi? Cum credeţi că ar trebui ea să devină atractivă pentru toate vârstele?

Alina Ceuşan: Politica e o curvă şi toată lumea o ştie. Trecând mai departe tinerii nu sunt interesaţi de politică, mă gândesc şi la mine: eu nu am fost interesată, nu m-am dus la vot nu ştiu care cu ce partid. Chiar m-a chemat un prieten care e în nu ştiu ce partid, dar am zis nu pentru că sunt prea multe minciuni sincer.

Cine nu voteaza nu conteaza, aparent si reciproca e valabila.

Carmen Grebenişan: E interesantă pentru că are ceva de zis, dar pentru tineri nu o să fie niciodată o chestie atractivă pentru că tinerii caută distracţie. Mai sunt şi câţiva tineri conştiincioşi care se bagă pe politică, dar câţi tineri vezi în politică?

Confuzie, contradictie dar interesanta pentru ca are ceva de zis, trebuie sa isi faca target-ul de oxigen convertit in dioxid de carbon.

Rep.: Mai sunt taberele de vară a PDL, a PSD, a PNL. Oamenii cică s-ar distra pe acolo.

"Cica" asta e reporter si stie sa se exprime.

Carmen: Nici nu am auzit de ele. Partidul nu ştiu care fiecare fac glume cu partidul şi..
Alina: Ideea principală e că e interesantă, dar e plină de interes.

Dupa exprimarile de mai sus, pline de elocventa si sens adanc, nu ma mira deloc ca le-a intrebat imediat de droguri.

Rep.: Ce părere aveţi despre consumul de droguri din România?

Alina: Există şi nu poate fi oprit. În mare parte.
Carmen: O părere proastă, ce părere poţi să ai? Nu poţi să ai o părere bună despre aşa ceva.
Alina Ceuşan: E un subiect sensibil şi tot timpul o să existe comentarii. Până la urmă la noi nu o să se ajungă niciodată la treaba asta cu legalizarea.

Tristete mare pe blonda ca nu se legalizeaza, dar poate se largeste definitia pentru handicap si ajunge cu prostia ei sa merite loc de parcare special. Doar stim ca are nevoie ;)

Rep.: Madona sau Lady Gaga?

Alina: Lady Gaga.
Carmen: Lady Gaga.

Nu cred ca le-a aratat poza sa stie fetele cine-i Madona.

Rep.: Care sunt interesele viitoarelor generaţii? Care este diferenţa dintre generaţii din punctul vostru de vedere?

Alina: Încep să poarte tocuri de la 14 ani. Tatuaje de pe la 16.
Carmen: Dar hai să fim mai ok, încep să fie mai open-minded. Dar nu este tot timpul un lucru bun. Se dezvoltă mult mai prea repede şi pierd o etapă din viaţă care este foarte frumoasă.

Sunt eu "open-minded" dar tot mi se dezvolta "mult mai prea repede" o durere de cap.

Rep.: Care este modelul vostru din societatea românească?

Alina: Alina şi Diana de la Absolutely Fabulous. Cred că ele ar fi pe blog. Dacă ar fi societatea românească nu ştiu ce să zic mai departe. Probabil că se încadrează acolo şi Andreea Raicu. Probabil şi Loredana pentru atitudine, pentru tot ceea ce a făcut ea şi Roxana Voloşeniuc de la Elle.
Carmen: Sincer? Prea multe modele am şi niciunul concret pentru că nu m-am conturat pe atitudinea unei vedete şi a unei persoane publice pe care să o pot să o spun acum. Sincer.

Aici se vede superioritatea masculina, barbatii stiu exact care fotbalist pocnitor de mingie vor sa fie.

Rep.: Nu este capabilă societatea românească să creeze modele pentru tânăra generaţie?

Carmen: Mi se pare că în perioada de faţă nu sunt la fel de multe modele ca în trecut. Andreea Raicu într-adevăr este chiar un model de urmat, dar nu este ceva care să zic că eu să simt că îmi place. O zic aşa că îmi place, dar…

Cu un model ca Andrea Raicu, una calcata in picioare de drogatul de Chirila, numai lucruri bune ii prevad.

Alina: Ideea este că diferenţa asta dintre generaţii tot timpul o să existe. O să fie multe discuţii pe tema asta. Sunt multe modele de urmat, dar în condiţiile în care noi vorbim despre o societate în care contează doar latura ta artistică şi independentă şi contează mult mai mult nu să îţi urmezi afacerea familiei, ci să îţi creezi tu o identitate proprie este greu să vorbeşti despre modele.

A trebuit sa imi fac o cafea special pentru fraza de mai sus ca sa pot trece de ea si sa inteleg ca face o referire la fabula Greierele si furnica.

Rep.: Astăzi începe postul Ramadanului. Ce părere aveţi despre lupta dintre religii şi conflictele dintre religii?

Carmen: Religia este strict legată de politică, de putere. Religia este o chestie care se bazează pe şantaj. Este cel mai uşor să-i şantajezi pe oameni prin religie: le spui de Dumnezeu şi nu au ce să zică rău. Eu nu sunt o persoană religioasă. Cred nu doar în ce văd, dar în ce simt eu. Deci nu vine cineva să îmi zică nu ştiu ce chestie. Nici la biserică nu mă duc. Nu ştiu dacă e o chestie rea sau bună, dar…

Exceptional, o ateista care simte, sa-i punem poza in dexonline la oximoron. Si de unde dracu' stie reporterul de postul Ramadanului, cine naiba urmareste chestiile astea?

Alina: Oricum, dacă e până acolo o ştim pe aia cu ce-i al tău e pus deoparte. Lucrurile se întâmplă cu sau fără voia ta. Suntem amândouă pe aceeaşi părere, credem amândouă într-o forţă superioară. Dar nu este chiar aşa cum e prezentată.  Chiar mi se pare exagerată imaginea cum se îmbulzesc toţi să atingă nişte moaşte şi se îmbulzesc la pâine cu vin.

Rep.: Şi ce părere aveţi despre conflictul dintre musulmani şi ortodocşi?

Carmen: Eu nu ştiu despre niciun conflict.

Opriti presele, expresia "ca gasca prin apa" trebuie inlocuita cu "ca Carmen prin socala".

Alina: Studenţii musulmani cred că se distrează cel mai tare.Tineretul nu se mai bazează pe diferenţele astea religioase. Nu vezi că se căsătoresc între ei, trec de la o religie la alta cu o uşurinţă extrem de mare. Nu mi se pare că mai ales la noi în Cluj este un conflict. Schimbarea este în bine că până la urmă toţi suntem oameni şi hai să ne reamintim că atunci când ajungem toţi la sfântul Petru nu ştim cine a făcut bine, cine a făcut rău. Să ne trăim viaţa.

Sigur, nimic nu e mai distractiv decat un party in strada cu cocktail-uri Molotov ca aperitiv si "boulan au policier" ca fel principal iar ca desert "caldaram drops".

Rep.: Care sunt persoanele care se îmbracă cu cel mai bun gust din România?

Carmen: Andreea Raicu.
Alina: Mai repetăm în continuare?
Carmen: Mihaela Rădulescu. Loredana Groza.

Reporterul a gresit in mod evident intrebarea, cea corecta se referea la vedetele dezbracate.

Alina: Loredana mai ales prin îmbrăcămintea de scenă mi se pare că nu dă greş niciodată. În general persoanele bine îmbrăcate sunt persoanele care lucrează în domeniu, care lucrează la o revistă de modă. Nu doar contează pentru ele opinia publică, contează pentru ele să fie îmbrăcate bine tot timpul. E vorba de imagine până la urmă. Toată lumea trebuie să pună accent pe lucrul acesta pentru că hai să fim serioşi: primele 5 secunde contează. Nu e doar inspiraţie proprie. Moda la noi nu mi se pare că e doar în urmă. Blugi, maieu, blugi, maieu, haideţi să trecem peste chestia asta de clasicii balerini să ne îmbrăcăm mai îndrăzneţ şi mai frumos şi să ne îmbrăcăm de la marile capitale ale modei din lume. Eu nu am fost plecată la Paris la săptămâna modei, dar se vede când un blogger merge acolo şi blogeriţele noastre puse în Elle, în Vogue. Lucrurile astea contează şi se vede când eşti scolit de occident.

Da, se vede, si mai ales se vede cand nu esti scolit deloc.

Rep.: Ar putea exista la Cluj un ziar tabloid? Care credeţi că sunt personalităţile mondene ale urbei de pe Someş?

Alina: Ar trebui să existe sincer. Oricum am văzut multe articole pe tema asta în toate ziarele şi print, hai să fim serioşi şi în print. Cum îl cheamă pe cel care şi-a împodobit bradul cu euro? Nelson Mondialul..În Cluj nu există personalităţi mondene, dacă există ştiam de ele.

Tabloid dar nu de orice fel, din acela serios. Ma intreb de ce observatorul acela de la Geneva care se uita dupa gauri negre nu face ca toti dracii in directia Clujului. Sa le invite Maruta la Happy hour si sa il aduca pe Stephen Hawking.

Rep.: Care este actorul vostru preferat?

Carmen: Robert Downey Jr.
Alina: Eu nu am actori preferaţi. Mie îmi plac serialele. Poate Charlie Sheen. Este tare ca şi personalitate.

Nu are actori preferati, ei ii plac serialele :)):((:))

Rep.: Locaţia preferată de vacanţă…

Alina: Ibiza.
Carmen: Wow. Nu se poate pe lumea asta să ai o singură locaţie preferată. Aş vrea să merg în Bora-Bora. Spania şi ţările latine mă atrag cel mai mult.
Alina: Eu vreau să mă mut pe timp de iarnă undeva unde e cald şi în restul timpului să stăm aici. Destinaţiile mele preferate de vacanţă unde o să fie undeva unde este apa albastră şi nisip alb. Eu prefer Ibiza pentru că am fost acolo o singură dată anul trecut şi mi s-a părut super tare. Ibiza este o insulă de distracţie, dar şi o insulă unde poţi să mergi atunci când ai copii şi ai familie.

Fetele vor la cald si bine iar destinatia preferata "de vacanţă unde o să fie undeva unde este apa albastră şi nisip alb", pentru un moment am crezut ca l-au sunat pe Gigi Becali sa le ajute cu raspunsul la intrebare. Foarte bun sfatul de calatorie pentru cei cu familie si copii, neaparat sa vizitati Ibiza.

Rep.: Cum arată barbatul ideal?

Alina: Ca Raul. Tatuat pe o mână.

Deci orice barbat cu carenta de vitamina Coaie si D, dar cu tatuaj pe mana. Daca se tatueaza Varys din GoT, zic ca are o sansa.

Carmen: Pentru mine cel mai important este să aibă simţul umorului. Mi-am dat seama de chestia asta, dar chiar e extrem de important pentru mine. Cel puţin la fel de mult ca simţul umorului pe care îl deţin eu. Cont de Facebook, nu. Irelevant total. Să fie brunet.

Simtul umorul este esential, sa nu il apuce plansul cand vede ce are langa el. Ce deschisa la minte este, accepta un barbat fara cont de Facebook.

Alina: Să înţeleagă toate chestiile astea. Stăm noi în casă şi vorbim noi una cu alta şi ne întrebăm oare ne mai înţelege cineva? Îmi plac şi blonzii şi bruneţii, dar să aibă simţul umorului.
Carmen: Şi să fie inteligenţi. Tot timpul am avut anumite slăbiciuni pentru băieţi inteligenţi chiar dacă erau urâţi să fiu sinceră. Mă atrăgea într-un fel.

Probabil o atrageau cu faptul ca ii corectau greselile gramaticale si de ortografie, ramanea fascinata ca vitica la calendar cand vedea pe unul care scrie corect.

Alina: Trebuie să îşi trăiască viaţa şi să fie pe aceeaşi lungime de undă cu tine pentru că dacă nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă…

Rep.: Cum credeţi voi că aţi ajuns la succesul acesta pe Facebook?

Carmen: Pentru că pot şi nu neapărat pentru că vreau. Asta e cea mai tare chestie.

Poti, dar nu vrei, sa ma corecteze cineva, dar asta nu era definitia pentru viol? E violata de succesul ei pe Facebook, ce faci Zuckerberg?

Alina: Asta cu Facebookul nu a pornit ca o dorinţă a noastră. S-a dezvoltat pur şi simplu. Vine de la sine când ştii ce trebuie să faci o faci cel mai bine.

Rep.: Pe viitor ce vă propuneţi?

Carmen: Eu vreau să mă specializez pe PR sincer. Noi ne greşisem menirea.

Care era menirea de pana acum, donatoare de organe? Creierul e ca nou.

Alina: Eu vreau să fac jurnalism în Fashion.

Hai ca la ortografie te mai ajuta corectorul de text din Word, dar nu exista transplant de bun gust.

Carmen: Eu vreau să mă ocup foarte tare de promovări, de PR, de publicitate.

Rep.: Unde vă vedeţi peste zece ani?

Carmen: Eu sincer am avut şi nişte idei pentru Cluj. Când m-am mutat eu aici nu am găsit un apartament care să se ridice la nivelul aşteptărilor mele şi la preţ. Îţi dai seama că nu cer 700 de euro. M-am gândit să se realizeze diferite imobile sau blocuri puse sau aşezate exact lângă facultăţi sau centrele de învăţări şi să fie camere aşa simple şi să aibă strictul necesar. Gen ca şi cămine, dar mult mai modern. Fiecare cameră să fie 100 de euro, două camere două sute de euro. Cineva trebuie să investească în chestia asta pentru început, dar o să meargă. Asta mă gânndeam eu să fac.

Camine moderne. WoW. Cred ca dupa aceasta idee neuronul unic a luat o pauza de o saptamana, sa se refaca.

Alina: Peste zece ani, dragi studenţi, Carmen o să vă facă apartamente frumoase şi drăguţe unde să staţi.
Carmen: Altă chestie ce am vrut eu aici un loc de plajă mai accesibil şi în acelaşi timp. M-am gândit să fac un Aquapark…

Sa il faca online, un website pe care intri si te bronzezi si faci baie virtuala iar seara te duci la party-uri.

Rep.: S-a gândit şi Boc dar nu a ajuns niciunde…

Carmen: M-am gândit să îi zic eu la Boc eu aşa “mă fii serios puţin!” Trebuie construit un Aquapark nu în afara oraşului cu mult. Peste zece ani mă văd ca o femeie de afaceri respectată în sensul că am făcut chiar ceva nu la felul cum arăt. O să arăt mai bine. Şi nu o să mai fiu blondă. Nu mai îmi permit.

In 10 ani o sa fie o minune daca o mai recunoaste maica'sa :)). Iar Aquapark in oras se rezolva cand refuleaza prima canalizare.

Alina: Peste zece ani mă văd căsătorită pentru că mă căsătoresc deja la anul. Poate şi un copil, vreo doi cam aşa. Peste zece ani mă văd lucrând la o revistă. Probabil Londra sau Milano undeva afară. Mă văd făcând lucruri care nu mă ţin într-un birou, făcând ceva creativ. Pe Raul (n.r. logodnicul ei) îl văd afară din salon şi dezvoltând împrenă o afacere creativă care să ne ajute pe amândoi…

Ce aveti cu fata, spalat podelele in redactiile revistelor Fashion este o munca foarte onorabila. Spalatul parbrizelor in intersectii este o afacere foarte creativa, sa ii ajute pe amandoi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu