miercuri, 10 iulie 2013

Shit that grinds my gears

Wow, tu bunaciune care te tragi in poza singura de dimineata pana seara in orice oglinda gasesti acasa, la baie in mall sau in cea de club. Esti asa de populara ca nu se gaseste macar o prietena care sa iti faca poze. Atat de dezirabila ca nu se gaseste macar un tip care sa iti poate face o poza dintre legiunile de admiratori care umbla disperati dupa tine.

Si vai cat de artistica e poza in care se vede clar ca mai erai cu cineva dar ai decupat-o, cata apreciere pentru persoana de langa tine, cata inteligenta din partea ta ca n-ai facut aceeasi poza si singura 10s mai tarziu.

Ti-au luat mami si/sau tati masinuta noua sau trotineta sau barcuta sa te dai pe lac, hainute de firma... si tu tot poze de rahat cu aifonul luat pe abonament de firma lui tati faci ca un arivist lipsit de stil si clasa ce-si mananca de sub unghii sa nu ia un DSLR macar de inceput de gama.

Parintii care isi lasa pustoaicele de 14~15 ani sa poarte bluze transparente, rochii scurte si sa prinda buchetul miresei la nunta desi n-au nici o treaba cu maritisul, sa se duca in Bamboo sau la concerte unde berea si alcoolul care curg in valuri sunt doar cea mai mica problema legala cu calitatea de minor.

Moamaaa, esti intr-o relatie fata? Si-atunci ce-i cu pozele astea de centurista din care lipsesc doar tariful pentru oral si cel pentru scurt? OK, pozele de cand erai disperata sa fii bagata in seama, sa te cuplezi si tu cu un baietzash inteleg ca le poti pastra amintire din vremurile in care singurul tau prieten era alimentat cu baterii. Clar il respecti pe idiotul care te baga in seama prea mult, doar asa se explica de ce tot adaugi altele pe acelasi stil de catea in calduri.

Hai mai zi-mi cum ai fost in Vama cu cazarea in masina si ce barbat adevarat erai cand te-au cules tovarashii de sub bancile din Stuf unde zaceai beat mort de la suc de portocale si vodka ieftina luta din real.

Si cat de greu a fost examenul la bacaloriat, intrebari atat de dificile din gama "Surprize surprize!":
- Tatal Dvs. e surd?
- Da.
- Si n-aude?
-...
cu raspunsuri imposibil de conceput in intelectul de biet copil stresat de accizele in crestere la alcool si tigari.

Scandal de spaga la bac, incredibil, noutate la fel de epustuflanta ca zapada iarna, trebuie sa stau jos sa imi revin din soc. Toata lumea, presa, public, prim ministru, nu stie cum sa abereze mai mult ca saracii copii, cum sa ii iei cu autocarele la sectie. Chiar asa, cum sa iti permit tu organ la legii sa investighezii comiterea unei infractiuni si sa iti permiti sa iei pe sus infractorii in varsta de 18 ani prinsi in flagrant? Ce fel de Romania e aceasta unde se incearca aplicarea legii, Doamne ajuta, unde vom ajunge in ritmul asta?

Anunti pe FaceBook un eveniment privat la care publicul nu poate participa pentru ca e cu circuit inchis, si il anunti in ziua in care are loc ca sa fii sigur ca te injura chiar toata lumea? Cand se putea face foarte elegant un album cu cateva poze de la eveniment pentru a anunta ca a fost ceva. Si sa te lauzi cu realizarile nu sa ne edifici cat de idiot esti.
Sau alti deshtepti cu anunt pentru firme si nici pentru ele foarte interesant, de utilizatorul final nu mai zic la cat metri de cot ii doare ca vine inca o firma sa distribuie piese de schimb pentru PC-uri si laptop-uri. E foarte foarte greu sa trimiti un newsletter partenerilor business care ar putea fi interesati. Dar si mai greu este sa te duca mintea sa incluzi link la website-ul pentru Romania al respectivei firme importatoare, daca tot ai pus anuntul despre ei, nu care cumva sa fie complet si sa includa informatii utile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu