sâmbătă, 22 iulie 2006

Cei mai loiali? Cei mai afemeiati?

Cei mai loiali barbati intr-o relatie sunt fecioarele. Imi cam trag spuza pe turta mea, dar adevarul e ca in dragoste barbatii din zodia fecioarei sunt niste carpe. Nu se uita dupa alte femei, nu pun altceva pe pe primul loc in afara de binele cuplului. In general sunt inteligenti, educati, cultivati si asta ii face atenti si tandri cu femeia lor. De multe ori sunt reci si rezervati, retrasi in ei chiar daca in public sunt amuzanti si volubili nu lasa decat foarte rar si foarte greu pe cineva sa le vada sufletul. Isi doresc liniste si armonie in viata, cred ca se poate spune ca sunt un pic lenesi, ceea ce ii face sa se intrebe in fiecare zi ce ar putea face ca sa isi merite afectiunea si atentia fiintei iubite. Nu-i intereseaza banii si puterea decat in masura in care le pot folosi pentru a face ceva dragut pentru familia lor, ceea ce include desigur femeia pe care o iubesc. Prefera sa renunte la ceva pentru ei, la o pasiune a lor ca sa faca ceva mai frumos pentru o persoana care conteaza. Sau sa isi inghita mandria pentru a face un gest util persoanei iubite.
Suna bine, suna a tot ce si-ar putea dori o femeie, nu-i asa? Doar o singura problema: femei in stare sa aprecieze atentia si delicatetea unui astfel de barbat... sa-mi aratati si mie una care e in stare sa faca asta cand e pe picioarele ei si nu disperata ca a fost parasita de vreun idiot. N-o sa gasiti. Ceea ce combinat cu logica rece, inclinatia spre razbunare si aroganta comuna superioritatii fecioarelor ne duce la raspunsul celei de a doua intrebari.
Cei mai afemeiati barbati sunt barbatii in fecioara. Cand unul din ei isi pierde sufletul din cauza unei femei pe care a iubit-o devine opusul a ceea ce era. Isi foloseste calitatile ca sa se razbune pe femei, pe toate femeile pe care poate. Sa le foloseasca si sa le arunce, asa cum a patit el de la cea pe care a iubit-o. Si daca femeile sunt niste curve materialiste care se uita la cum te imbraci, cum te accesorizezi, cum platesti la film sau un suc... de ce sa nu le dai ce vor? Vor stralucire si bani? N-au decat, dar nu vor primi mai mult, sufletul caruia sa ii pese cu adevarat de ele e mort de mult.
Si isi permite sa fie afemeiat, pentru ca este inteligent, cultivat, politicos, nu se descurca rau cu banii, stie sa se adapteze la fiecare femeie in parte, sa o trateze diferit. Nu e deloc greu sa ii observi preferintele unei, sa afli ce ii place, sa faci o chestie draguta pentru ea. Fecioarele stiu sa asculte, sa observe, sa analizeze si sa decida logic. Cucerirea unei femei nu este decat o chestiune de logistica si de tactica, trebuie doar sa ai rabdare. Si cu timpul si experienta devine mult mai usor. Inveti sa recunosti mai repede semnele care iti spun ce femeie ai in fata si cu ce poti sa o vrajesti.
Da, stiu. Pe undeva nu e bine sa fii atat de mincinos si javra si sa iti bati joc de sufletul cuiva. Si ce daca? Femeile cu nehotararea lor isi merita soarta, cu prostia lor pentru ca si-au ales fiecare o muie la mana a doua, alegind sa fie oarba la fraierul ala care nu stia cum sa ii mai caute in cornite sa ii fie ei bine.
Marian, Ovidiu, Catalin, Florin, Andrei... numele unora dintre ei. Niste amarati. Nu pentru ca de exemplu eu castig mai mult decat ei probabil. Sau sunt mai curat, mai alb si mai stralucitor. Pentru ca eu stiu ca sunt cateva chestii care nu se fac intr-o relatie, chestii de genul:
- crize demente de gelozie, fara vreun motiv real
- promisiuni facute iubitei si neonorate
- reprosuri cand ai rugat-o sa faca ceva pentru tine si nu a facut bine
- pileala in public pana te faci de ras si o faci de ras si pe ea
- inselat iubita cu niste curvistine si pe urma sa-i mai si arunci asta in fata ca esti macho
- sa nu te mandresti cu femeia ta
- sa nu o lauzi cand vrea sa arate bine
- sa o neglijezi pentru servici, bani si putere
Si de unde stiu asta? Pentru ca muierile mele cu asta vin la mine sa imi planga pe umar. Dumnezeu sa le dea sanatate idiotilor astora, ca datorita lor nu o sa duc niciodata lipsa de atentie din partea femeilor.
Daca ar citi aici amaratii aia ar face urat probabil pentru ca ar crede ca sunt inselati cu mine. Niste idioti! Sunt un nietzschean. Nu-mi trebuie o femeie care nu e in stare sa fie puternica si sa trimita la plimbare pe mitocanul care isi bate joc de ea si de sufletul ei, sau o femeie care nu e in stare sa ma aleaga cand e pe picioarele ei. Nu pentru o relatie... dar asta nu inseamna ca nu sunteti incornorati, fraierilor. Nu isi dau oare seama ca lipsa de afectiune si respect si atentie pe care ei nu o acorda, femeile alea o iau din alta parte unde le gasesc? Intotdeauna e doar o chestiune de timp.
Vreti sa va spun un secret? O fecioara care a luat-o pe calea intunecata a misoginismului si lipsei de respect pentru femei si isi bate joc de ele... tot spera pe undeva sa dea peste una care sa-i arate ca greseste. Chiar daca sansele de asa ceva sunt pe undeva pe langa cele de castigat la loto.
Daca chiar tineti la femeia de langa voi aratati-i asta. Daca, stiu ca e greu, dar incercati sa fiti barbati si sa nu o mai chinuiti degeaba.

2 comentarii:

  1. Daca erai balanta, inteleg ca vorbeai de balante, nu? :-P

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta e băi ICE...se mai întâmplă. PS: şi eu sunt fecioară!

    std> ne plictisim?

    RăspundețiȘtergere