miercuri, 5 iulie 2006

Apartament de inchiriat

Din data de 16 iulie devine disponibil pentru inchiriat apartamentul meu de 2 camere.
E un apartament curatzel, cu parchet pe jos pus de curand, gresie si faianta in baie si bucatarie, cu aragaz, cu baia refacuta complet de curand, contorizat cu apometre, un pic de mobila (o canapea pat, mese, scaune, mobila de bucatarie), cu geamuri mari si luminoase pentru ca aproape toata ziua soarele intra prin ele, TV cu cablu de la RCS si e si in zona de acoperire RDS. La etajul 9/10 vederea e foarte frumoasa.
Blocul e cam de pensionauti, si e linistit si curat, cu interfon. Zona mi se pare foarte buna, e la 20 de secunde de Mega Image-ul de pe Mihai Bravu, statiile de masina, tramvai si troleu sunt la 5-10 minute, e la 10-15 minute de mers pe jos de sediile pc-coolers.ro si itdirect.ro (cine zice ca eu nu stiu sa duc cu zaharelul? Ma adaptez la cine-mi citeste blog-ul :P). Si e si ceva verdeata, chiar daca e bulevardul. In momentul de fata maresc numarul locurilor de parcare din fata blocurilor, dar pastreaza copacii :D. Ce-ar mai fi prin zona... Sensiblu, HelpNet, Hollywood Music and Film, dentista mea super, Jolidon... Mall-ul Vitan e si el aproape.
Cei care pleaca plateau 280 de euro impreuna. Eu prefer bani mai putini si chiriasi de incredere. Din experienta mea fetele au fost mult mai linistite si mai rezonabile. In rest, fiecare cu talentul lui/ei la negociere.
Aveam ceva poze din perioada in care inca era in lucru, acum arata mai frumos, incerc sa fac o serie noua cat de curand.
Acu', unde naiba gasesc eu garsoniera mobilata langa ASE. Nu-s eu prea dragut, da-s util ;).

5 comentarii:

  1. nu esti tu prea dragut, chiar si azi ai reusit sa ma exasperezi cu ideile tale preconcepute, de nezdruncinat si total imbecile despre sexul frumos dar uite ca mai sunt oameni care tin la tine fiindca ai dovedit ca stii sa fii si un prieten de nadejde cand au nevoie. Uff! mare noroc ai tu ca esti departe. altfel cred ca dupa fiecare ineptie debitata te alegeai cu un cucui zdravan.
    cineva si nu spui cine :D m-a certat zdravan ca ce naiba mai accept sa fiu prietena cu tine. "Poate pentru ca am vazut dincolo de gheata", i-am raspuns. Dar, dupa cum iti ziceam si tie, nu toate femeile au rabdare sa te cunoasca cu adevarat. Mai ales daca arunci din prima artileria grea cu care te-ai obisnuit sa defilezi.
    cu garsoniera..chiar e nevoie..:(

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma lasi? Cand o sa gasesc dovada ca ma insel o sa o vezi in status la mess. Deocamdata o caut cu lumanarea :P ca nu prea beculeste la etajul superior, da' factura de electricitate vine regulat. <-- nici eu nu stiu clar ce am vrut sa spun, dar suna profund... cred.
    Femeile-s niste profitoare mici, in afara de cazul in care sunt niste profitoare mari.

    RăspundețiȘtergere
  3. Fac o aroganta si imi dau cu presupusul: in momentul in care citesc eu articolul, apartamentul s-a inchiriat deja, nu? Pentru ca ar fi fost al naibii de bun pentru mine. Pentru oareshcare referinte, Tudor ar fi putut sa-mi faca o caracterizare in stilul lui caracteristic...

    RăspundețiȘtergere