miercuri, 2 martie 2011

Unde DHL ma enerveaza din nou

Aparent ei si/sau ele, pentru ca nu trebuie sa discriminez, iar sunt tampiti, lenesi, indolenti, handicapati, retardati pentru ca este a doua zi de cand tot proceseaza bateriile comandate pentru laptopurile mele. Le-au sosit in depozitul din Romania de ieri dimineata pe la 6, pe la 11 dimineata le procesau prin depozit iar acum este aproape ora 5 si o zi mai tarziu, iar ele tot nu au plecat spre mine.
Acum eu sunt intelegator si realizez ca am platit 18 Euro pentru transport si nu ma astept ca daca pachetul ajunge la ei la ora 6 dimineata la 8 sa fie agentul la mine la usa cu el. Dar totusi in aia ma'sii de treaba a trecut mai bine de o zi si jumatate si nu au facut nimic.
Nu mai povestesc inca o data de tampitii de la DHL din Franta care nu au gasit pe nimeni acasa la adresa si ziceau ca proprietarii s-au mutat cand varul meu sta acolo de niste ani buni.
Exista un DHL cu care livreaza Amazon.de, nu are nici un tracking, nimic, dar ala merge foarte bine si mai e si doar vreo 8 Euro de produs plus niste centi adaugati daca sunt mai multe produse.

Un comentariu:

  1. Aparent nu era trecuta adresa complet, dar a naibii notificare scrisa a sosit in cutia postala corecta.
    Cam aiurea. Cei de la Cargus care preiau partea din Romania au parut saritori, maine ar trebui sa imi ajunga in fine.

    RăspundețiȘtergere