luni, 7 martie 2011

Piranha

Ii stiti probabil, pestisorii aia mici si simpatici care au avut filmul lor 3D anul asta. Eu ma refer la primele 2 filme, facute unul in anul in care m-am nascut eu, adica in 1978 si altul vreo 3 ani mai tarziu (deci 1981). Scenariile sunt unul mai imbecil decat celalalt si servesc doar ca pretext pentru omorat americani idioti care intrau in apa.
M-au delectat in mod special scenele cu atacurile asupra oamenilor, pentru ca se vedea cat de trucate erau si cum se munceau piranha sa ii pape pe aia. Altfel scenariile erau absolut cretine iar cel putin idiotii din primul film care erau de vina pentru dat drumul pestilor in apa raului meritau primii sa fie mancati dar exact imbecilii care erau de vina pentru toata problema au scapat. Iar solutia din final sa dea drumul nu stiu caror poluanti in apa ca sa omoare pestii a fost cea mai mare prostie posibila pentru ca transmite mesajul ca este ok deversarea deseurilor toxice in natura.
Iar in al doilea film, si mai idioti, daca se putea asta, dar macar au venit cu o solutie mai realista. Mi se pare mult mai de bun simt sa ii dinamitezi pe capete, e si mult mai impresionant vizual. Dar ideea cu pesti piranha mutanti care zboara, asta trebuie ca a fost de la un scenarist de filme porno. Ce este placut la genul asta de filme e ca te bucuri sa vezi cum o pateau americanii iar eu daca eram pe vremea comunista insarcinat cu propaganda le faceam vizionari obligatorii in scoli, ca sa vada unde duce imperialismul american si decadenta capitalista.
Pe bune, parca erau facute filmele astea ca sa faca lobby anti-american.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu