luni, 14 martie 2011

Dezastrul cu Japonia

A fost un cutremur prin Japonia, ceea ce este normal ca doar au zona seismica mare, activa si se intampla des. Dupa cutremur evident un tsunami, ca asa trebuie dupa cutremur, este oferta bundle. Ceva victime, disparuti, pagube materiale. Si pe urma incepe adevaratul dezastru, toti bagatorii de seama incep care cu teorii conspirationiste, care cu explicatii SF, emiteri in eter de jale si apeluri la actiune, rugaciune si donatii pentru saracul popor japonez, soc si intrebari despre cum se vor descurca in fata nenorocirii si de unde vor avea resurse.
Moment in care mie imi sare tandara si incep sa ma enervez si sa ii intreb: bai handicapatilor, Japonia este cam cea mai avansata tehnologic tara din lume, e in primele 3 economii ca dezvoltare si putere, au trecut prin eruptii vulcanice, cutremure, tsunami inca de cand Europa era la stadiul de nespalati care credeau ca Soarele se invarte in jurul Pamantului. Si voi va intrebati cum vor face japonezii fata unui eveniment atat de minor ca asta, cand ei sunt cel mai disciplinat popor de pe planeta? De unde vor avea japonezii resurse cand ei sunt o economie atat de puternica si au tehnologie avansata? Cel mai mult ma enerveaza handicapatii aia de la Zynga, au sarit repede cu cacaturi de cumparat nu stiu ce mizerii d-ale lor, si ei vor dona banii pentru Japonia. Unde naiba vad capetele alea pline de rahat ca Japonia are nevoie de ajutor?!
Cel mai tare mi se par americanii, care se roaga pentru japonezi. In puii mei de farisei nenorociti care sunteti, daca va pasa de japonezi nu le dadeati in cap cu DOUA BOMBE NUCLEARE IN WWII.
Toti retardatii se agita ca niste curci bete ca vai ce dezastru, ce nenorocire cateva sute de morti. La scara nationala asta este nimic pentru Japonia. Si din nou comparat cu Hiroshima si Nagasaki inseamna absolut nimic, alea au fost dezastre naturale. Dar ziarele de acum nu au ce scrie, nu au treaba nici televiziunile asa ca exagereaza cat se poate ca sa mulga stirea de cata audienta se poate.
Erau la un moment dat 200 de victime, va dati seama ca daca se prabuseste un avion de pasageri sunt mai multe? Sau stirea ailalta cu 80.000 de disparuti, stiti cum au scris-o pe aia? Au intrebat la operatorii de telefonie mobila cati nu si-au sunat inca familia sa anunte ca sunt bine si ala a fost totalul.
Duce-ti-va dracului de aici de curve jurnalistice moarte dupa atentie si experti in bagat de seama pe care si Gimli i-ar trata cu mai mult ignor decat are pentru gandacii de bucatarie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu