miercuri, 9 martie 2011

PSD-ista dezbracata in Playboy

Ce mare dezastru zilele astea care face sa curga rauri de cerneala despre o tipa care arata ceva mai bine decat o nicovala ce a pozat in Playboy. Vezi Doamne se face gaura in cer pentru ca si-a depus actele de inscriere in organizatia de PSD tineret.
Deci aia nici macar nu e membra PSD, ca boul de Ponta incepe sa guitze din umbra tatucului Iliescu. Stiam eu ca romanii au o problema cu droburile de sare, dar asta e chiar prea exagerat. Nu vor sa se asocieze cu genul ei de femei? Pai stati asa, ca e un pic prea tarziu, ca politica e cea mai mare curva si deja au randurile pline de sugatoare de p... ajunse pe merite orale pe unde sunt.
In al doilea rand trebuie sa ii felicitam ca au ratat o ocazie sa se bata in piept ca si PSD are pizde bune, femei frumoase si independente pe care le respecta indeajuns incat sa le lase sa isi faca alegerile lor proprii. Bineinteles ca nu i-ar crede nici dracu', dar da mult mai bine de 1 si 8 Martie sa spui texte din astea de PR decat sa sari de fund in sus disperat.
Ca au trimis-o la PDL e alta dovada de tampenie, sa ii lase pe aia sa adune toate muierile bune cu care sa atraga publicul votant. Acum poate PSD-ul e partid de poponauti exploratori in c.. de nu vor femei atragatoare care sa ii faca un pic de concurenta lui Ponta. Sau sunt niste fricosi carora le e teama de o femeie care arata bine si e in stare sa isi faca singura greselile pe care le vrea ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu