marți, 8 martie 2011

De ce sunt femeile proaste?

Ca eu sunt misogin asta e destul de cunoscut, ar trebui sa fie evident din cat de des imi bat joc de ele, spun si demonstrez ca sunt proaste, din lipsa mea de respect, incredere ce sa mai zic de totala absenta de consideratie pentru ele.
Eu presupun ca totul incepe in copilarie, cand fetele sunt puse sa se joace cu papusile, sa faca ceaiuri, cozonaci cu formele iar baietilor li se interzice sa le atinga macar cu o floare de catre mamicile lor tampite. Cum sa nu ramai interzis la comportamentul idioatelor cand vezi ca pe de o parte pretind drepturi egale dar pe de alta parte vor tratament preferential.
Favoritismul continua in scoala, la ora de sport au mai putin sau mai simplu de facut. Iar invatatoarele si profesoarele sunt intelegatoare cu ele, sunt iertate de teme ca sa invete desigur ce inseamna responsabilitatea. Uneori primesc puncte in plus la note, pentru ca saracele de ele s-au rugat, au plans un pic si si-au luat prima specializare in manipulare si deceptie in scopuri personale.
In liceu descopera ca baietii sunt fraieri si daca le zambesc sau se roaga dand din gene prostii nu stiu altceva decat sa le faca temele, sa le sufle raspunsurile la tabla sau lucrari. Nu invata nimic util, doar exploateaza cum arata si pe prostii care cred ca vor primi ceva daca sunt draguti cu aceste nenorocite in devenire.
Generatiile actuale de coarde se orienteaza deja spre baieti de bani gata inca din primii ani de liceu, ca sa aiba parte de protectie financiara, cadouri, vacante, iesiri in club. La facultate deja sunt versate si orientate, le-a intrat in obisnuinta si este rutina.
De asta femeile din ziua de azi sunt semi-analfabete, interesate doar de Irinei cu bani pe care ii cauta prin cluburile de noapte in scopuri de unit destinul ei de a face shopping pana pica cu viitorul lui de a plati pentru toate astea.
Femeile sunt cum sunt pentru ca sunt lasate si incurajate cu cretinisme gen 14 Februarie, 24 Februarie, 1 si 8 Martie care le valideaza comportamentul. In loc sa fie pedepsite si puse sa invete carte, sa stie ce este aia responsabilitate, devotament, fidelitate citesc in presa doar despre curve glorificate care azi sunt cu un designer celebru de carpe si boarfe, maine sunt cu un fotbalist mediocru iar saptamana urmatoare dracu' stie care le mai e situatia pentru sar dintr-o p* in alta. In loc sa o primeasca peste bot si sa realizeze ca in viata mai trebuie sa pui mana sa si muncesti pe bune, sunt ocrotite si oblojite ca vai nesimtitul ala care a parasit-o n-o intelege si n-o apreciaza la valoarea ei de printzesa largita de tot cartierul.
Toata menajarea, intelegerea, aprobarea si promovarea genului acesta de comportament al femeilor trebuie sa inceteze. Nu sunt dragut, nu ma intereseaza sa fiu dragut, nu-mi pasa daca oamenii sunt de acord cu mine, nu ma preocupa sa fac frumos si sa ma dau bine pe langa una sau alta pentru ca imi este clar ca nu merita efortul.

M-au enervat unii spunand ca era bine sa ma abtin de la misoginism pe 8 Martie. Nu vad nici un motiv valid pentru care eu m-as purta altfel in ziua asta. Femeile nu sunt deloc altele in ziua de 8 Martie, tot aceleasi panarame nenorocite care erau pe 7 Martie si care vor fi pe 9 Martie sunt si in data de 8.
Exista si cateva persoane de sex feminin la care nu se aplica cele de mai sus, dar sunt mult prea putine si prea rare.

2 comentarii:

  1. Ce le stii tu pe toate ca un om mare. E plin pamantul de curve dom`ne. :D )))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. N-au decat sa fie curbe, dar sa nu fie ipocrite sau cu pretentii sa fie tratate drept altceva decat sunt.

    RăspundețiȘtergere