marți, 8 martie 2011

The event

Sau Evenimentul e un serial nou la care ma uit si e destul de interesant, un pic de SF, un pic de mister, filmat amestecat in genul Lost cu sarituri de la un plan al actiunii la altul.
Niste unii care arata ca oamenii, dar clar nu sunt pentru ca nu imbatranesc ca noi, sunt mai rezistenti, mai avansati intelectual au ajuns pe Pamant acum 66 de ani. Si de atunci au fost impartiti din 2 grupuri, unii care au fost prinsi si au stat inchisi undeva in Alaska si unii rebeli care s-au tinut de rautati stimuland avansul stiintific al omenirii ca sa ajunga la un nivel ce le convine lor.
Intrebarea de baza era daca sunt extraterestrii sau veniti din viitor. In episodul de azi s-a explicat ca sunt extraterestrii veniti sa vada daca pot gasi conditii propice pe planeta noastra pentru ca a lor e pe sistemul "nah, ca se futu' si asta", cum e deja clasic in serialele SF. Diferenta de baza e ca tembelii astia au o Prime directive pe care ar trebui sa o respecte de a nu se baga in viata oamenilor. Asa ca eu ma mir un pic, ce plm au venit atunci cu vreo 100 de extraterestrii, daca aveau treaba doar de studiat planeta noastra daca le convine? Ce naiba le trebuia atatia?
Iar la faza cu sa ne hotaram daca sunt veniti din alt spatiu sau alt timp, cred ca a dat producatorul cu banul si cum a picat pe cap sau pajura asa a zis sa se faca scenariul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu