luni, 3 ianuarie 2011

Descreierarea de Revelion

Daca tot sunt prin zona subiectului asta, deja au inceput sa apara pozele de la desantarea si prosteala quasi generala care s-a perpetuat si de acest Revelion. S-au dus sa bea care pe unde a putut, sa manance, dar mai ales sa se rupa in figuri.
Vai de capul lor, dupa ce ca sunt urati sau urate cu spume se mai imbraca si la tol festiv din plastic 100% luat de la cine stie ce Dragon Rosu sau Verde sau de pe unde isi iau taranii Luis Vuitton zilele astea. Si alte boarfe si bulendre cu nume de brand mare pe ele. Si dai cu imbracat rochitze negre transparente ca sa se vada sutienul alb, dai cu calarit scaune, masculi in diferite stadii de betie, urcat pe mese si pozat din unghiuri cheie ;).
Dai cu poze de grup de care intai nu iti mai aduci aminte ca le-ai facut pentru ca erai beat/-a, dupa care te miri ca ca ai iesit incadrat/-a ok pentru ca era beat si cel cu camera. Eventual poate si recunosti pe alti cativa din poza, daca nu ai fost atat de praf incat sa ajungi la alta petrecere.
Pe mine unul ma dezgusta genul acesta de distractie, in care bei pana nu mai poti, te rupi in figuri si te agiti sa arati ce fitza e pe capul tau. In majoritatea cazurilor sunteti niste paraziti neproductivi care traiti de pe urma parintilor (masculii ferocii de Dorobanti) sau a parintilor si a masculilor feroce de Dorobanti (cocotele cu pozele de echitatie facuta pe orice isi pot desface picioarele).

2 comentarii:

  1. Urasc genul de reportaje ale televiziunilor,atunci cand in zilele de sarbatoare, prezinta toate pramatiile din cluburi iar curul animatoarelor mai-mai sa iasa din ecran,iar la final cate un bou "afumat" bine spune ca el si asa zis prietenii lui s-au distrat "pe cinste" ! cum adica pe cinste ? sa imi explice cineva ce inseamna sa te distrezi pe cinste? cumva sa te imbeti ca un prost si sa faci glume proaste?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe cinste inseamna ca au baut atat de mult incat nu mai au habar in ce hal s-au facut de ras. Din fericire pentru ei, si ceilalti au facut la fel, asa nu exista nimeni sa ii compromita.

    RăspundețiȘtergere