duminică, 2 ianuarie 2011

Cadourile de Craciun

Anul asta am primit foarte multe cadouri de Craciun, la propriu si la figurat. Daca anul trecut eram singur, fara job, trist si cam deprimat cu un motan in minus, acum e ceva mai bine. Tot singur (adica fara prietena), dar cu job si motani pe cap, plus problemele aferente de rezolvat.
Dintre cadouri, ca sa fac un mic inventar: pijama, cravate, manusi, hard extern Icy Box, cooler de laptop, prelungitoare de fitze, nuga la kil, set cana/ibric/farfurie de la Whittard, ceaiuri si altele tot de la ei. Si o gramada de jocuri luate de pe STEAM la pret redus, timp sa am sa le si joc chiar ar fi ceva:

AquaNox + AquaNox 2 = 5,99 EUR
Half-Life Complete = 6,99 EUR

S.T.A.L.K.E.R. CoP + SoC = 4,99 EUR
Far Cry Complete = 9,99 EUR

Dead Space = 5,10 EUR

Crysis Complete (ROW) = 4,99 EUR
Section 8 = 1,99 EUR

Star Wars: KOTOR = 2,25 EUR

Batman: Arkham Asylum GOTY = 7,50 EUR
Dragon Age: Origins - Ultimate Edition = 19,99 EUR

Mass Effect 2 - Digital Deluxe = 14,99 EUR

The Witcher: Enhanced Edition = 4,00 EUR

The Deus Ex Collection = 2,69 EUR
Eram curios cati bani s-au adunat dati pe jocuri si azi e ultima zi, nu cred ca mai baga o serie noua diseara la 8. Hmm, ~91.5 Euro dati pe ~25 de jocuri (si add-on-uri). Mi se pare destul de rentabil asa, doar jocuri bune care merita luate originale mai ales in editie digitala care este foarte usor de gestionat pentru ca nu iti ocupa spatiu cutiile sau download-ul de pe torrente. Si imi place sa le iau la pret redus, nu cred ca este deloc normal ca o editie digitala sa coste la fel ca una ce vine la cutie, cu manual, cu DVD pentru ca este evident ca sunt costuri mult mai mici si nu sunt de acord sa platesc profit suplimentar pentru nimic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu