miercuri, 20 ianuarie 2010

Ceva ce nu inteleg

Oamenii cu care am contacte superficiale, colegi de diversa natura, au tot felul de idei ca as fi ironic, rautacios, afurisit, misogin, nesociabil. Sigur, isi au o oarecare corectitudine in punctul de vedere, pentru ca trebuie sa recunosc ca am un fel tendentios si sententios de a ma exprima chiar si cand doresc sa fiu agreabil.
Le cam scapa insa faptul ca ar putea fi si mai rau, mult mai rau, pentru ca sunt extraordinar de bun la gasit greseli, defecte si probabil chiar si mai bun la infieratul lor in public. Pot folosi oricand ceea ce stiu doar ca sa arat ca ceea ce se spunea in Dune despre control, cu adevarat il are nu cine poseda ceva ci doar cine are posibilitatea de a distruge acel ceva.
Asa ca ma gandesc ca nu ar trebui sa se planga de comportamentul meu, ci mai curand sa aprecieze ca au parte doar de o versiune diluata in loc de cea pura. Poate sunt curiosi si vor neaparat sa afle ce pierd, poate ar trebui sa arat... asta ma intreb uneori si cat de mult merita efortul si timpul sa ii edific.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu