luni, 20 decembrie 2010

Curve botoase si boccii

Din nou despre un maret articol din foaia de canal care este Libertatea. Pestii de la salonul Relax Day, in dorinta lor de a-si face reclama bordelului mascat pe care il opereaza la limita legalitatii si-au trimis panaramele la petrecerea lui Tantareanu.
Articol
Eu inteleg ca trebuie sa iti faci reclama, ca sa ai clienti si trec peste prost gustul aparitiei unor poze cu un mos de 65 de ani pipaind si lingand tzatzele cazute ale unor coarde cu 30-40 de ani mai tinere, pe site-ul unui cotidian cu acoperire nationala. De asta ar trebui sa se ocupe CNA-ul, e treaba lor cum e cu pornografia asta soft-core asa, in vazul tuturor si mai ales al minorilor.
Ce ma scarbeste pe mine e cat de urate sunt alea, au niste mutre de curve toata ziua, urate cu spume, boccii, botoase si cu tzatzele picate. Aia bruneta cel putin, merita platita sa se imbrace, ca sa nu te mai zgarie pe retina.
Cealalta blonda, macar are tzatzele mari, arata ca Andreea Antonescu din perioada cu suvite impletite si scapata dintr-un Harlem al Bucurestiului. Dar macar stie meserie oleaca si baga tzatzele la inaintare fara nici o jena.
Asta e tara in care am ajuns sa traim, cumperi cu bani femei si pe urma te lauzi in cotidian cu acoperire nationala, sa invete toate fetele ca e OK sa te vinzi. Sunt realist, totul se vinde si se cumpara in lumea asta, dar macar in unele cazuri moneda ar trebui sa fie altceva decat banii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu