vineri, 11 iulie 2008

Traficanta de droguri

Au reusit politistii astia incompetenti ai nostri sa o prinda pe una ca face trafic de droguri, zic ei. Ceea ce este absolut minunat avand in vedere ca politistii nu au habar sa dirijeze macar traficul din Bucuresti de exemplu.
Retarzii din Libertatea nu puteau rata subiectul, si nici sa insire o noua serie de aberatii. Ca de exemplu pozele din vacantele exotice ale traficantei. Atat de exotice ca mai ieftine de atat era doar statul acasa. Si bineinteles ca nu au spus de unde au furat pozele cu infractoarea periculoasa, adica de pe contul ei de HI5. Fata nu arata rau, probabil de asta scriu despre ea idiotii aia din Libertatea. In loc sa urmareasca zi de zi pe nenorocitii aia corupti care au dat permise de conducere mai repede decat le puteau tipari, o arata pe amarata asta in costum de baie prin foaia lor de canal.
Apropo, pentru publicarea imaginilor celor de 2 tineri care si-o trageau pe acoperis nu ar trebui amendati? Au voie sa publice pornografie? Ca nu e nici o stire ca un cuplu si-o mai si trage din cand in cand. Cel putin nu cred ca intereseaza pe cineva asta. Si daca nu ar fi fost atat de retarzi imbecilii de la Libertatea, ar fi stiut ca pe acoperis este si mai cald decat in apartament. Pe unii pe care ne duce mintea, ne mai prindem ca e inscenare, mai ales ca trebuie acordul prostilor alora 2 ca sa publice.
Revenind la traficanta, foarte bine ca au prins-o, importanta nu este ea ci sursa ei de droguri. Iarasi nu sunt importante imprumuturile facute de, totalul ala de 27.000 de Euro nu e de ajuns nici pentru o masina acatarii. Era ceva daca dovedeau ca banii au fost folositi pentru a finanta stocul de marfa al infractoarei.
Dar cum astia nu sunt in stare de nimic, nu avem ce sa le cerem.

2 comentarii: