marți, 8 iulie 2008

Pufosul tzepos

Caldura mare, monser! Si pisoiului i-a cam crescut blanitza, de s-a facut pufos si infoiat. Prea pufos si mult prea infoiat.
Pe la vacile alea de frizerite nu mai calca niciodata, retardele dracu' nu au invatat in atatia ani de zile cum sa il tunda frumos pe pufos. Si vecina care este coafeza profesionista este in vacanta, asa ca s-ar parea ca pisoiul a fost lasat de izbeliste.
Dar aparentele inseala, pufosul a luat o decizie executiva sa nu mai fie pufos. Cu un pic de Google si cautare pe Emag si Altex a gasit o masina de tuns care ii convenea ca specificatii. Asa ca a prestat un drum pana la Unirii, la magazinul Altex de unde cu eleganta sa inascuta a scos cardul si si-a cumparat un Remington HC600. Mai aveau aia pe acolo si un Philips, dar toata lumea stie ca Philips este pentru femei si homosexuali. Un barbat adevarat isi poate lua doar Remington, un nume pe care il stie deja din filmele si cartile cu Vestul Salbatic datorita pustilor facute de producatorul Remington. Pufosul se intreaba daca de la arme si munitie Remington nu a trecut la masini de tuns si barbierit. In Vestul Salbatic un barbat avea nevoie doar de aceste 3 obiecte.
Foarte mandru de achizitia lui (si de altele, ca a mai dat pufosul o tura prin Altex si pe urma prin Diverta) pisoiul s-a intors acasa, unde s-a pus pe treaba. Intai a citit manualul de utilizare, pentru ca nu are de ca sa nu recunoasca pisoiul ca habar nu avea cum se foloseste asa ceva. Dupa care a pus frumuel pieptanul de 12mm in masina si si-a aranjat parul pe lateral si spate la ceafa. De 12mm era cam scurt pentru crestetul capului, asa ca a pus de 18mm. Mult mai decent ca lungime. Cel mai greu a fost sa isi faca parul pe partea dreapta, pentru ca el este stangaci si o lua mana aiurea. La spate a fost chiar usor, cu amandoua mainile a plimbat masina de tuns in toate directiile posibile si a mers.
Per total a iesit un rezultat acceptabil pentru prima utilizare, mai ales tinand cont ca ar fi trebuit sa inceapa cu pieptani mai mari din cauza ca avea parul lung si masina se mai agata un pic. Mai putin gaura de pe dreapta, unde parca a aterizat un OZN, dovada si motivul principal pentru care femeile nu trebuie lasate sa opereze chestii care se baga in priza, au motor, taie, au zimti samd.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu