sâmbătă, 5 iulie 2008

De cealalta parte

Stiti ce ma enerveaza pe mine? Multe, da, dar mai nou ma enerveaza cretinii care vin la munca imbracati de parca sunt bisnitzmeni, cand ei o freaca toata ziua. Deci ce s-a gandit el, ia sa ma fac eu ca-s pus pe treaba si sa ma imbrac cu pantaloni de costum si camasa, asa voi freca menta in cel mai productiv si eficient mod.
Ooook. Si pe urma dupa ce ca sunt inutili pentru altceva in afara de consumat oxigenul si tinut umbra scaunului, isi mai etaleaza si cultura sustinuta cu un elocvent limbaj de cartier.
Probabil esti foarte multumit de cariera ta de succes, iar daca te dau unii afara, asta e doar pentru ca nu ti-au inteles geniul tau creativ.
Oricum nu conteaza, ai noroc cu mamica si taticu' care au reusit sa stranga ceva bani, ceva proprietati pe vremea lui Ceausescu - adica au turnat in stanga si in dreapta cat au putut si au dat cu subsemnatul si subsemnata. Mami si tati al tau spuneau tot felul de povesti si asa au primit ei onoruri, bani si proprietati. Asa ca acum tu nu ai neaparata nevoie sa ai un serviciu serios, mai bine muncesti ca palmas pe mosia parintilor, altceva nu te duce mintea mai mult decat un cules de fructe, un plivit de buruieni. Mai faci pe soferul, cand chiar vrei sa iti pui la incercare intelectul si sa arati ce barbat esti.
Si trebuie sa arati, ca altfel toanta aia care crede ca e ceva de capul tau te paraseste. Nu ca ai stii tu de ce e asa innebunita dupa tine, ca nu te duce mintea sa realizezi ca femeile se uita dupa bani, putere. Nu toate din interes, ci pentru ca toate au fost programate de natura sa caute siguranta si stabilitate. Si ea de fapt nu te place pentru tine, te place pentru ca ai masina, ceva stabilitate financiara asigurata de casele care le ai, de pamant, de avere. Pe scurt s-o culca ea cu tine, dar e din cauza a ceea ce au facut si pus deoparte mamica si taticu'... asta da perversitate, daca nu ar fi ceva complet natural si consecinta a milenii de evolutie genetica. Sigur ca se amageste ca esti dragut (te-ai uitat in oglinda in ultima vreme?), ca esti inteligent (sa formezi un numar de telefon de nspe ori la rand se considera semn de inteligenta mai nou?) si uite ce coincidenta fericita ai si o situatie financiara care nu e rea (primele doua sunt obligatorii, ca sa poata sa recunoasca pe a treia fara sa fie curva interesata).
Un barbat adevarat isi caute cate una noua periodic nu pentru ca ar fi mai buna sau macar diferita ci doar pentru ca e alta. Nici un tip dragut nu are parte de vreo femeie la prima mana. Intotdeauna trebuie sa se multumeasca cu resturile aruncate de smecheri, ca s-au plictisit de ele. Dar nu-i nici o problema, dupa primii 5cm toate sunt ca noi.
Ca sa nu se mai spuna ca ma iau doar de femei ;)

2 comentarii:

  1. Sincer, imi pare rau de tine. Nu stiu cum ai reusit sa strangi atat de multe frustrari si complexe si atata ura pentru toata lumea, dar e pacat pentru ca te impiedica sa traiesti si tu putin.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu e ura si nici complexe. Doar realism si cinism consecinta a realizarii faptului ca daca ar fi promovate non-valorile si tot ar fi un progres fata de acceptarea si promovarea valorilor negative.

    RăspundețiȘtergere