joi, 17 iulie 2008

Introspectiv

Daca stau sa analizez ajung la concluzia ca sunt din ce in mai furios si frustrat din cauza diferitelor specii de idioti si idioate de care am parte.
Incepe sa ma afecteze si asta nu imi convine, trebuie sa ma stabilizez. Cheltui din ce in ce mai multa energie ca sa ma controlez. Lasand considerentele filosofice deoparte totul se reduce la faptul ca ar fi vreo 2 metode sa ma descarc. Una sa fac cateva tone de sex ca sa echilibrez, cealalta sa devin violent si sa dau curs impulsurilor mele.
Cu sexul, desi distractiv, am ceva probleme. De exemplu prefecatoria si tampeniile pe care ar trebui sa le fac ca sa am parte, pentru ca aproximativ toate muierile-s proaste si nu-s in stare sa aprecieze altceva decat vrajeala ieftina si superficiala. Acuma, presupunand ca las constiinta deoparte (ceea ce s-a mai intamplat), nu s-ar pune problema cu cine pentru ca mai exista muieri care sa arate bine si sa indeplineasca criteriul de inteligenta. Ramane insa faptul ca nu ma intereseaza sufletul nici uneia dintre ele. Sunt prefacute, mincinoase, interesate, nerecunoscatoare, false, pretentioase, arogante, superficiale, spoite si boite. Mi se pare o investitie proasta sa cheltui atata energie pentru atat de putin.
Violenta insa ar ava ceva mai multe avantaje. Nu numai ca este distractiv, imi vine natural dar ar functiona si ca descurajant pentru repetarea de catre idioti a comportamentului care ma enerveaza. Ceea ce nu numai ca ar rezolva o problema, dar chiar are preveni-o.

4 comentarii:

  1. Perfect de acord cu tine! E adevarat ce spui tu in legatura cu femeile si cu modul lor de a percepe "vreajeala" ieftina. Practic moneda de schimb folosita pt a primi sex nu mai e banul ci vrajeala cat mai ieftina. Atunci inseamna ca au decazut si mai mult femeile nu? ;) Acum serios ar trebui sa incerci sa mai cunosti si alte fete. Poate prin alt oras decat lepadatura Bucuresti. Desi nu garantez rezultatele... Spiritul de turma predomina... Nu ai observat cum sunt (aproape) toate in Bucuresti? Acelasi machiaj tip "masca" atat de incarcat de fond de ten ca daca-l dai jos chituiesti o casa cu el. La "masca" se adauga freza tipica, cat mai fixa cu putinta si cat mai comuna. Daca vezi freza uneia dintre ele le-ai vazut pe toate. Si sa nu uitam hainele... Ah, hainele... Sau mai bine zis uniforma: balerini, colanti si tricou de prost gust. Cat mai prost asortat, cat mai la moda si cat mai la fel ca toate celelalte. Lipsa de imaginatie = lipsa de gust = lipsa de inteligenta - concluzia - marea majoritate a fetelor din ziua de azi nu sunt interesante. Nu mai au absolut nimic unic si interesant. Poate doar faptul ca folosesc cuvantul "fata" ca semn de punctuatie...
    - Ce faci fata ai venit la film fata sau mergi la shopping fata
    - Bine fata Nu fata nu am venit la film fata si nici la shopping fata merg la salon fata

    Boring... Deja ma doare capul...

    Teoretic ar mai ramane doar sexul din ele dar se pare ca nici asta... Si asta e banal iar daca ai vazut-o pe una le-ai vazut pe toate... Trist, foarte trist...

    Ziceai ca fetele cad la vrajeala ieftina... Pai te-ai gandit ca poate asta merita? Poate acel gen de barbat e exact ce merita si poate ca tu ar trebui sa tintesti mai sus decat atat... Sa stii ca exceptii mai exista... Foarte rar dar mai exista... Nu poti sa ai nici pretentii prea mari ca la urma urmei fiecare are defectele lui... Important e ca acele defecte pe care le are ea sa nu fie atat de mari. Sa fie ceva pentru care esti dispus sa faci un compromis. La fel cum si ea va face un compromis pentru tine si defectele tale.

    Sper ca m-ai inteles...

    Si mie mi se face scarba de ele. Si eu le urasc desi nu ma exteriorizez. Eu cred ca ar trebui sa constientizezi ca genul acesta de fete e mult sub nivelul tau si ca mai bine le-ai ignora. Pentru ca daca nu o faci vei avea parte doar de falsitate, superficialitate si egocentrism. Si tot tu vei fi nefericit la urma urmei. Asa ca mai bine le lasi in universul lor mic si obscur, in fericirea lor patetica si comuna. Mai bine iti cauti consoarta dupa alte criterii, sincer. Eu chiar cred ca cine se asamana se aduna si, cel putin eu, am renuntat de mult a mai fi prietenos cu persoanele din alta sfera culturala (a se citi cocalari, manelisti, fufe, pitipoance, curve, fitoase si fitosi, copii de bani gata, emo si toate celelalte subculturi) asa ca nu mai e necesar sa fiu fals in prezenta lor sau macar sa ma arat interesat de soarta si persoana lor. Pur si simplu vorbim, discutam dar prieteni, amici de cafea, colegi de bere, cointerlocutori in discutii filosofice sau principiale NEVER! Adica ok am o limita - dincolo de asta sunt la varsta la care imi permit sa imi aleg prietenii. Pur si simplu. Inclusiv la servici. Cu pupincuristii si lingusitorii, cu fatarnicii si curvele nu ies la bere. Dar nici nu le arat ca ii dispretuiesc. Ii las sa creada in prostia lor ca tot mapamondul ii iubeste...

    Ne mai auzim...

    Moartea din Carpati

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu mai exista originalitate, toate incearca sa copieze ce au vazut la TV sau in reviste in materie de imagine. Ca li se potriveste sau nu, mai des nu.
    Sunt din ce in ce mai multe persoane, majoritatea muieri, care au impresia ca li se cuvine cam tot. Fara sa merite sau macar sa multumeasca. Genul de persoana care are o parere foarte buna despre sine si care se crede excesiv de importanta.
    Le asteapta o crunta dezamagire, pentru ca surprinderea lor generala, putem trai foarte bine fara ele si fitzele lor. Cel putin eu pot.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu zic sa pui totul laolalta: adica gasesti una bucata patzachina, o si $^&^& si o si bati. Nimic mai simplu, nu inteleg cum de nu te-ai gandit la asta :)

    Acum, ca sa depasim momentul, sunt de acord cu tine ca fatutzele din zilele noastre sunt cam triste, dar sa stii ca exista si vreo cateva mai de doamne ajuta, poate unele dintre ele inca sunt disponibile si tot asa...

    Nu dispera, daca nu iti iese schema cu vreo pizdulice mai rasarita, poti oricand sa te blazezi in continuare, pierzand orice urma de speranta.

    Urmatorul hobby? Crime in serie, le strangi pe nemernice de gat cu dresul de matase.....

    RăspundețiȘtergere
  4. As vreau eu sa fie atat de fine incat sa poarte dress de matase, dar in general dau peste mizerii din alea luate de la Cora sau Carrefour.

    RăspundețiȘtergere