duminică, 21 martie 2010

In vizita prin ASE

Zilele trecute am dat o raita prin ASE, din colectivul a ramas doar dom' profesor si o fosta colega. Pacat ca s-a terminat, avea dom' director povesti amuzante, in special una din Delta.
El, cu sotia si niste prieteni au facut o vacanta in Delta. Bineinteles ca barbatii au vrut sa impresioneze femeile cu talentele lor de pescari, si s-au dus la prins peste pentru masa de seara. Evident ca nu au prins nimic, ca doar nu erau in filme sa fie scafandri care sa le puna ageamiilor in ale pescuitului prada in carlig :)))
Asa ca s-au gandit ei ca va fi foarte neplacut sa se intoarca acasa cu coada intre picioare, cand au dat peste un lipovean cu barca plina de peste. Daca tot era dom' profesor din Academia de Studii Economice, incepe negociere cu pescarul si pana la urma ajung la intelegere, sticla de tuica si pestele. Fac ei schimbul, baga lipoveanul sticla la supt, pana nu a dat gata jumatate de litru de tuica nu s-a lasat.
Ei, seara ajung ei acasa mandri nevoie mare, cu ditamai pestii, pe care ii predau la pregatit. Laude, povesti, tot tacamul... pana vine nevasta lui dom' profesor si il ia de ciuf. Adica cum, el isi inchipuia ca o fraiereste cu pesti prinsi de altul? Ce-i in capul lor etc. etc. :))). Dupa ce ii iarta pentru mica minciuna, le explica si cum si-a dat seama ca povestile lor sunt fantezie: ei plecasera la pescuit cu undita, dar pestii nu aveau nici urma in bot de la carlig, semn clar ca fusesera prinsi la plasa.
Stateam eu la pescuit in Tanaris, una din putinele activitati din WoW care imi place, pentru ca ma calmeaza si imi lasa mintea libera sa isi aminteasca de povesti ca cea de mai sus.
P.S. In viata reala, cea mai buna momeala pentru un peste este ochiul altui peste. Nu ma intrebati de ce, asa m-a invatat un tigan de mult si am constatat ca musca mult mai bine cand il ascultam.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu