vineri, 5 martie 2010

Eficienta

Un mic studiu de eficienta, bazat pe anuntul.ro, unde poate fi gasita aceasta donsoara profesionista al carei tarif de 200 lei pe ora il voi compara cu cat te costa o prietena oficiala.

2 bilete la film ~50 lei
2 sucuri, ceva de rontait, luat masa in Mall ~50 lei
Deci in total vreo 100 de lei te costa sa scoti in oras o muiere pe care o vrajesti pierzand 3 ore din viata cel putin.
Presupun ca iti inchipui ca iese doar cu tine, nu? News flash, poti sa fii sigur ca mai are o roata de rezerva, in caz ca ceva nu merge bine. Sau poate chiar tu esti roata de rezerva.
Dupa ce ca o scoti in oras, trebuie sa ii mai asculti necazurile, asa-i? Cum se plange de unghia rupta, ca ce sef are, probleme la servici, cum s-ar certat cu maica'sau sau cea mai buna prietena si asa mai departe.
Mai trebuie sa o si ajuti cand are vreo problema stupida, este? Gen nu stie sa aprinda laptopul, nu are sunet in boxe pentru ca nu-s in priza, masina nu porneste, curge apa la chiuveta si multe multe altele.
Si pe urma trebuie sa particip sentimental la relatie, sa exprimi emotii, dulcegarii, clar? Pentru ca asa trebuie, dupa ce i-ai cautat in coarne toata ziua, nu stii ce sa ii aduci si sa ii faci ca sa nu se simta singura, mai trebuie si echilibristica pe sarma.
Dupa care te anunta senina si nevinovata una din variantele ca sunteti doar prieteni, ca nu aveti o relatie, ca ea e de vina, orice, orice, numai adevarul ca te-a inlocuit cu altul cu mai multi bani nu. Femeilor care se pretind asa zis decente le este imposibil sa accepte realitatea faptului ca sunt alta specie de curve. Toti ne vindem, pe o moneda sau alta, loialitate, prietenie, afectiune dar in momentul in care banii conteaza, esti curva.

Apai ma gandesc eu, merita mult mai mult o ora de sex pe bune pentru care platesc 200 de lei decat sa pierd atata timp si energie ca sa ajung in mormant mai repede tinandu-ma dupa una din astea cu pretentii ca e voba de sentimente, ca e decenta si cu care sa trebuiasca sa ma port corect pana e vorba de sentimente si din partea mea.
Asa ca iata de ce au existat, exista si vor exista curve intotdeauna: pentru ca ele macar sunt cinstite.

4 comentarii:

  1. ca o economista ce sunt, pot sa`ti corectez teoria.
    banii cheltuiti la primele intalniri sunt vazuti ca o investitie pe care o vei amortiza rapid in viitor pentru ca iesirile si cadourile se vor diminua in frecventa si pret pe masura ce relatia avanseaza, asftel pretul/partida sex cu prietena este in continua scadere si intr`un final ideal va ajunge zero, pe cand pretul/partida sex cu o prostituata ramane constant.
    factorul calitate nu l`am luat in calcul dar probabil in cazul prietenei va scade in timp ce in cazul prostituatei va ramane constant.
    you get what you pay for :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ti-a ramas sa iei in calcul uzura morala a prietenei si plafonarea in domeniu pana la disparatia sexului din cuplu la un moment dat. Sigur, exista beneficii conexe, de exemplu mancare gatita, curat in casa, camasi calcate.
    Dar aici era vorba strict de obtinut sex.

    RăspundețiȘtergere
  3. avand in vedere ca prostitutia e ilegala trebuie sa iei in calcul si ce face daca vine razia la salonul de masaj erotic. sau ca sunt mai mari sanse sa iei vre`o BTS de la o prostituata decat de la o prietena stabila.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca vine razia, esti doar utilizator, sa dovedeasca ei ca ai platit ceva.
    Iar BTS-urile sunt la egalitate cu sansele de a-ti lasa prietena insarcinata, asa ca protectia e recomanda in ambele situatii.

    RăspundețiȘtergere