duminică, 6 octombrie 2013

Barbierit cu SKIN79 BB cleanser

De vreo jumatate de an cred ca tot vad articole despre BB cream, BB cleanser, BB in sus si in jos. Din cate inteleg eu este o grupa de smacoline folosita pentru a da jos machiajul. Voiam sa zic tencuiala de pe mucava, dar sunt surprinzator de bine dispus in aceasta dimineata.

Am primit cateva sample de BB cleanser de la SKIN79 weekendul trecut cand am fost la Cosmetics 2013 la Romexpo, majoritatea le-am dat mai departe dar mi-am pastrat si mie unul pentru a-l testa la barbierit.

http://inspirationbystina.blogspot.ro/2013/01/skin79-bb-cleanser.html

Fiind nebarbierit de vreo saptamana si cateva zile puteti presupune fara a va insela ca aratam très sauvage cu tendinte de Wolverine chiar.

Plus ochelari. Si par mai misto. Si muschi mai mari. Si daca mai mint mult ingheata apele.
Primul rand de barbierit a fost cu crema Nivea obisnuita ca sa destelenim un pic ogorul inainte de a trece la fineturi cu BB cleanser. Pe pielea umeda dupa spalat ce spuma de ras nu a fost luata de lama am dat gelul de curatare care a facut si el rezonabil de mult clabuc, mai ales tinand cont de cat de putin era el in comparatie cu pumnul de spuma folosit inainte.

Senzatia la barbierit este usor diferita, nu as putea sa spun daca este de la altfel de rezistenta intampinata de lama sau de zgomotul diferit pe care il face dar mi se pare logic ca cele doua sa fie legate. Dezavantajul la BB cleanser este ca se usuca si solidifica destul de repede pe piele ceea ce face necesar un barbierit rapid - iar asta poate duce la accidente.

Cu forma usor patrata a maxilarului meu, atribut principal pe care trebuie sa il aiba toti super eroii pozitivi de altfel, am 2 zone in care intotdeauna nu reusesc sa obtin acel barbierit perfect - si de fiecare data cand ajung in Bricostore sau Mr. Bricolage uit sa imi iau ceva gen sanding power-tool. Cu acest gel am obtinut o asperitate mai mica in zonele respective, de fapt pielea de pe toata fata ar putea fi descrisa folosind adjective gen "catifelata". Catifelati sunt Edward Sclipiciosu' Cullen si Mr. Bilbo, eu sunt pupacibil. Da, pupacibil sounds about right.

Produsul original se poate cumpara aici.

2 comentarii:

  1. Am si eu mostra asta, de pe ebay, am primit-o la un BB Cream pe care l-am comandat anul trecut. Sigur se gaseste de cumparat acolo, probabil la un pret chiar rezonabil...Nu am fost curiosa sa vad cum e, de fapt nici nu m-am uitat exact ce este :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Soriciul meu a fost relativ placut impresionat in prima faza. Dupa care presupun ca de la acest gel a avut o reactie pe obrazul drept, nu si pe stangul.

      Ștergere