sâmbătă, 5 octombrie 2013

Intrebare pentru parinti

De cati copii de ingropat mai este nevoie pentru ca parintii sa inceapa sa si-i educe? Pentru ca este evident ca n-au inteles nimic din toata agitatia de la televizor, cauzata de prostia unei babe demente si a unor parinti denaturati care-si prefera copilul mort si canonizat decat viu si educat.

Azi am luat troleibuzul sa ma duc acasa si dintr-un grup de pustani de 12~14 ani unul a avut ideea sa arunce cu mingea in geam in dreptul meu. M-a deranjat evident zgomotul din gandurile mele, desi nu am constatat vreun motiv sa ma sperii.

Dupa care am inceput sa ma gandesc, daca ar fi sa reactionez ca un personaj mai putin bine dispus si cu mult mai putine clase primare si sa ma dau jos la urmatoarea statie? In 2 minute sunt inapoi pe capul astora mici cu mingea lor de fotbal. Si dragi parinti care poate va preferati odoarele intregi si weekendul petrecut acasa si nu in camera de garda pe la spitale, sa fac un mic sumar ce se poate intampla:
- fractura de maxilar, dureaza o vesnicie pana se vindeca, e cu operatie din aceea cu suruburi si cu sechele vizibile pe fata si in vorbire, nu mai zic de mancat cu paiul sau perfuzie
- rinichi rupt, e cu operatie, sunt oricum 2, nu e asa grav
- ficat rupt, e cu operatie daca nu moare pana la spital de la hemoragia interna
- cot, umar dezarticulat, e cu pus la loc, trece repede
- genunchi dezarticulat, rotula zdrobita, e cu operatie si sechele in mers
- coaste fisurate e cu vindecare de durata, coaste rupte si plaman perforat e cu rugaciuni la Dumnezeu sa nu moara pana la spital

Pentru ca asta face pumnul vreunui golan care nu stie prea multe daca se intalneste cu astfel de esecuri de urmasi genetici pe care ati dat gres sa le educati corect.

Vreti sa trecem la nivelul 2 in care adaugam la personaj o arma alba sau niste alcool in ecuatie? Sau incepeti sa faceti educatie?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu