luni, 21 octombrie 2013

Flori de mucegai intre jegurile internetului

De cateva zile este pornita o companie furibunda impotriva jegurilor care sunt personajul si blogul unui oarecare Radu F. Constantinescu, blogu' lui Otrava si alte asemenea. Din partea mea se pot adauga la aceasta lista si Cartarescu si Ddy si multi altii.


Sunt cat se poate de acord ca aceste personaje nu produc nimic interesant sau util. In special traducatorul de texte siropoase Radu F. Constantinescu ar putea fi calcat de tramvai si maine, cultura n-ar suferi dupa asemenea pierdere.

Dar femeile sunt proaste intr-un fel foarte aparte si au nevoie sa viseze ca dobitocul pe care si l-au ales sa le fie langa, de care au grija sa fie hranit, spalat, calcat si imbracat, va veni candva cu un buchet de flori ca sa le surprinda fara motiv. Sau va scapa un "esti frumoasa" poate chiar un "te iubesc" neasteptat si neurmat de un dat navala de natura sexuala pe saraca fata.

Pentru ca citesc texte scrise de un dobitoc cu hemoragie de "..." femeile din viata noastra au puterea sa mai infrunte o zi intr-o relatie fara viitor clar, sa suporte un serviciu mai injositor decat al Isaurei de pe plantatie si sa mai faca un pas mai departe intr-o viata inconjurata de realitati ramase cenusii pentru ca nu se intrezareste nici urma de alte raze de speranta si lumini calde si salvatoare.

Femeia e o creatura delicata care trebuie maltratata din cand in cand cu o vorba buna si o cutie de ciocolata. Si in loc de atata efort pentru scris texte care se demonstreze evidenta tampenie a blogurilor de siroposhenii, mai util era un "multumesc draga ca mi-ai spalat ciorapii" si-un SMS de la birou, ceva legat de zambetul ei si soarele de afara. Hai ca se poate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu