joi, 22 august 2013

OMG, shoes on sale!

Vara mai are cateva saptamani bune sper eu, mai ales ca inca nu am ajuns la mare, dar trebuie sa ma gandesc ca pana livreaza Asos s-ar putea sa cam ajunga toamna peste mine.

Ma gandesc sa adaug cateva piese la pantofii mei de birou, care sa reflecte aparitia unei disponibilitati catre flexibilitate si apreciere pentru estetic nefunctional din partea mea fata de focalizarea obtuza pe eficienta din anii trecuti.

Ar trebui sa spun ca n-am idee de tendinte fashion, de care de fapt ma doare in cot daca nu se intampla sa corespunda cu gusturile mele. Nici nu ma intereseaza ca vreun personaj are pantofi mai la moda decat mine, poate sa si-i afiseze cu mult succes si sa faca parada modei Burberry Hospital Gowns Autumn 2013 Edition.

In mod specific am cautat pantofi Brogues, de piele, cu inchideri diferite pentru a face diferenta intre situatii office casual si office business si un pret rezonabil de pana in 40 de Euro. Dintre modelele gasite, unele le-am eliminat pentru ca erau urate sau in culori dezgustatoare (maro, verde) si n-am pastrat nici modele lucioase pentru ca le consider de cocalari. Cateva mi s-au parut prea ieftin finisate, pielea folosita de slaba calitate, asa ca le-am eliminat si pe acestea.

Selectia mea s-a oprit la urmatoarele modele


ASOS Brogue Shoes in Suede - 27.33 Euro - imi plac pantofii suede, catifelati, mi-aduc aminte de copilarie


ASOS Brogue Shoes in Suede - 29.93 Euro - inchiderea Oxford ii recomanda pentru seri si ocazii business


ASOS Brogues in Leather - 31.88 Euro


ASOS Brogues With Leather Sole - 39.04 Euro


ASOS Shoes With Brogue Toe Cap - 40.34 Euro


ASOS Brogue Shoes in Leather - 45.55 Euro - mi-au lasat o impresie de aproape ghete datorita constructiei care pare foarte solida


ASOS Brogues With Leather Sole - 32.53 Euro - culoarea si folosirea pielii ca material m-au atras mult

2 comentarii:

  1. Foarte frumoasa selectia, imi plac primele doua perechi si ultima, cei maro sau camel mai degraba. Foarte frumosi. Eu i-am luat doua perechi de pantofi prietenului meu pana acum de pe Asos si sunt foarte ok, iar preturile la care i-am gasit au fost fara concurenta.
    Am citit si despre problemele tale cu pierderea coletului, pana acum am facut vreo 15 comenzi, dar nu am avut probleme, insa e bine de stiut cum se comporta in asemenea situatii, am avut emotii la un moment dat, cred ca s-a ratacit pe undeva coletul meu pentru ca a ajuns foarte tarziu si chiar ma intrebam daca o sa-mi recuperez banii sau nu, m-am bucurat ca nu a fost cazul.
    Indiferent ce vei alege, sa-i porti cu placere si sa te bucuri de ei si sa mai faci postari de genul acesta, mie personal imi plac gusturile tale in materie de haine. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti plac, cred ca voi lua 3 perechi dintre care sigur 1 va fi caramel si 1 albastra/suede :)
      Problemele se rezolva, Asos sunt firma de UK si asta se simte. Doar ca dureaza cam mult.
      Pentru comenzile de valori mai mari cred ca optiunea de livrare expres pentrun 14 Euro trebuie aleasa obligatoriu, mai ales ca pare un tarif standard care nu creste cu cantitatea de produse.

      Ștergere