sâmbătă, 3 august 2013

Piscinele din Bucuresti

Dragilor care vă duceţi la piscină şi o ardeti fitzos şi cu nasul pe sus, suneti la curent cu normele de igienă, sănătate şi siguranţă pe care le încalcă locul vostru preferat de frecat menta?

Nu? Hai sa nu fiu rău şi sa vă deschid un pic ochii cu câteva ilegalităţi simple pe care le practică toate piscinele gen Barletto, Player, Fratelli, Tineretului şi multe altele.

Şanţ sau măcar groapă cu apă clorurata pentru curăţat tălpile inainte de intrat în apă aţi văzut? Nu? Nasol, tocmai aţi adăugat la apă tot jegul ţăranilor parveniţi şi arivistilor de pe sezlongul de lângă.

Trepte cu bare de susţinere am mai văzut, cred că nu se vând altfel piscinele. Dar bara de protecţie pe interior aţi văzut? Aia care e pentru cei care înoată şi sa nu dea cu capul în peretele piscinei sau cei care au obosit şi trebuie sa se odihnească.

Adâncimea e marcată pe marginea piscinei? Nope? Şi atunci de unde ştii dacă poţi sa sari în cap în apă aceea sau e bună sa înoţi?

Nu mai zic de întrebarea mult mai gravă, credeți că dacă nu le-a păsat de chestii simple şi ieftine ca două pensule de vopsea, o bara de metal le pasă de lege sa pună clorul în apă piscinei cât cer normele sanitare? Şi vă mai miraţi de bube, coşuri si boli de piele la sfârşitul verii.

Btw, credeţi că apa e sărată de la sare? Ha ha ha, nu, e de la toţi jegosii care nu ies din apă sa se ducă la toaletă. Mai ales în stranduri că Tineretului unde e un singur bazin pentru toate vârstele, nu degeaba în strandurile mai vechi s-a încetăţenit denumirea "pentru pisaciosi" pentru acele bazine de 30-40-50cm. Care le erau dedicate şi îi ţineau separaţi de restul vizitatorilor, despre care se presupune că ştiu sa se abţină totuşi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu