vineri, 30 august 2013

Impresii de la mare

Cateva zile Bucurestiul poate rasufla usurat pentru ca sunt problema Constantei, mi-am luat o mini-vacanta sau concediu foarte prelungit. Cum eu nu sunt o panseluta de bloggerita delicata, mi-am luat laptopul cu mine pentru a putea scrie si mai ales baga in vena drogul zilnic care este Internetul, cu Facebook, Instragram, messenger si pornografie.

Am inceput sub o nota pozitiva aventura, trenul CFR a avut intarziere "decat" o ora si un sfert fata de 8.30 cum era anuntat... cel mai probabil mecanicul de locomotiva a avut o problema sa paraseasca orasul Ninei Pascar.

Nina Pascar

Aplicatia de pe telefonul meu a spus ca viteza trenului a depasit pe alocuri chiar 60 km/h, este cel putin dublu fata de media nationala! Din fericire stateam comfortabil in vagon clasa a II-a, altfel sigur mi se facea rau de la atata viteza.

In gara Constanta este la fel de plin de smecheri ca in Bucuresti, care vor sa te ia cu taxiul sau sa te cazeze la vila, numai ca eu deja aveam aranjat cazare si oricum sunt un rasist imputit care nu vrea sa aiba de-a face cu tiganii. Stiu ca ii discriminez pe saracele ciori care nu vor decat sa ma fure de bani si sa faca un ban cinstit folosind metodele ancestrale specifice rasei lor.

Atentie la taxiuri, va dati comanda sa vina unul cinstit cu aparat functional, ce gasiti langa gara sunt la fel peste tot, nu conteaza orasul pentru ca tot tzepari sunt. Sau luati un autobuz al RATC-ului, cumparati bilet de la sofer si atentie ca in Constanta amenda e 100 de lei iar controlorii sunt in civil, n-au uniforma ca in Bucuresti. Eu am preferat sa imi fac un abonament pe toate liniile, 24 de lei, e valabil in Constanta si Mamaia si e mai convenabil la pret.

Stau in gazda, seamana cu conditiile de la Nea Nae de cand eram mic si ma duceam la Mangalia, doar ca acum am DSLR, laptop, telefon mobil, internet la stick si bani sa fac ce vreau eu :)). E simplu mobilat, pare destul de curatel, bucataria are un bec cam chior si se gateste la butelie de gaz. Casa e veche si cam nemodernizata, pentru dormit e de ajuns chiar daca nu e deloc varful comfortului.

Cumparaturile mi le-am facut la Mega Image pentru ca mi s-a parut cel mai apropiat magazin de lant, exista si Billa si Carrefour si Cora, dar la Mega ajung in 2 statii de 42 sau merg pe jos si ma intorc cu autobuzul. Pentru cine spera, n-o sa mor de foame, traiesc ca sa va dezamagesc :))

Plimbarea de dupa amiaza m-a dus prin City Park Mall, destul de mare comparat cu mallurile din Bucuresti si mai ales impresionant prin faptul ca are un etaj intreg la subsol. Prin Mamaia am constatat repede ca suntem la cativa ani lumina in urma turcilor si grecilor (nici o surpriza aici) dar si a bulgarilor pentru ca la ei nu am vazut mizerie pe jos, peturi, mucuri de tigara iar pe plaja nu erau lasate cioburi, pietre, sticle goale. Nu sunt muntii de gunoaie care erau pe vremuri, dar suntem departe de o plaja frumoasa desi avem nisip fin. Invazia de sezlonguri ma cam calca pe coada, eu sunt un tzaran obisnuit sa stea pe patura sau pledul lui si sa isi caute drumul printre altii veniti la mare cu fata lor de masa intinsa pe nisip.

Din cauza orei tarzii sau a sfarsitului de sezon nu prea erau tipe topless, dar macar nu mai erau bunicute topless, plaga anilor 2000 pe litoralul romanesc. Am gasit totusi una care desi in aparenta ochelarista tocilara si-a dat jos sutienul. Si s-a plimbat cu prietenul de mana, perfect natural, daca baiatul nu avea vreo obiectie. Ce ma lasa pe mine interzis sunt celelalte 2 personaje din poza de mai jos.

Cu parintii la plaja

Nu stiu daca sunt ai lui sau ai ei, tot e foarte aiurea si total nepotrivit.

9 comentarii:

  1. Aoleu, eu credeam ca esti baiat. Mno, daca esti fata, cu atat mai bine. Inseamna ca esti singura femeie normala din Romania, care nu e curva si nu isi pune vaginul la vedere pe facebook. Ma rog, asta cred eu, desi exceptii nu cred ca exista....sau.....?!

    Ce sa zic, stim bine, curve-s cam toate. Abia scapati din comunism, plus faptul ca nu am avut de la cine invata ce inseamna sa fi om, adica decenta, morala, comportament normal, din astea.....acestea sunt cauzele pentru care am ajuns o tara plina de tarfe obsedate de pula....

    RăspundețiȘtergere
  2. Aaa, m-am inselat, ma rog, am alcool la bord, deci am o scuza...mda, glumesc, nu am..inca....

    Deci ramane cum am zis eu, toate-s curve, se pare :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Bai frate, sunt frustrat rau. Adica tarfa aia din imagine se plimba cu boul ala si io stau cu pula-n mana si nu am pe cine fute ?! E corect asa ?! In tara cu cele mai multe curve din Europa, eu stau acasa singur fara pizda ! Sunt patetic, stiu, dar urasc curvele, asa ca ce dracu sa fac, toate-s asa

    RăspundețiȘtergere
  4. Total nepotrivi, zici ? AMICE, IO TI-AM ZIS CA TARFELE NU AU BUN-SIMT si nici macar capacitate cerberala ?! Cum vrei sa stii ce e normal si potrivit si ce nu ?! Pe bune, de la astea care isi afiseaza vaginul pe facebook in prim plan, nu te astepta la mai mult !!!!

    Uite de aia nu am eu ce fute acum....cand ma gandesc ca sunt niste jeguri ambulante toate, imi vine scarba, si mi-e greata cand vad o femeie in fata mea !! Pe bune, chiar imi este...

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu-s bloggerita pentru ca-s baiat :)))

    Meh, la fata nu era cine stie ce de tipa topless, la gat in sus. Unele chiar au gusturi tampite in materie de barbati.

    Daca vrei succes la femei, ignora-le ca sunt femei. Sa munceasca ele pentru atentie, nu sa te chinui tu o sa o castigi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei, pai vezi ? Daca stau eu dupa vreuna sa ma bage in seama, o sa ajung in sicriu inainte sa se intample asta, fiindca se baga un retardat in seama, si ii da pizda aluia. Asa ca astia ca mine raman fara.

      Problema e ca toate sunt curve proaste, ca altfel nu ar umbla cu niste prosti care le fut, le bat, si ele tot accepta... Problema e ca nu mai exista femei serioase, care chiar sa merite efortul, care sa merite sa le dai atentie. Nu mai exista decat asa ceva.... :

      http://www.facebou.ro/wp-content/uploads/2013/09/M-am-masturbat-cu-morcovu-si-pasta-de-dinti.jpg

      http://www.facebou.ro/2013/pitzipoance/cele-3-zuze-perverse/

      Ștergere
    2. Unele-s curve doar cu unul, sunt greu de gasit si mai ales greu de recunoscut si deosebit fata de restul.

      Ștergere
  6. Din gara Bacau poti sa iei linistit taxi, e probata si rasprobata. Si trenul meu a intarziat, dupa ce m-am trezit ca bleaga la 5, ora despre care auzisem doar in povestile altora. Tot in gazda am stat, 4 fete in doua camere, foarte convenabil ca pret, spatios, curat, doamna ne-a facut instructie sa nu cumva sa aducem baieti :| de unde se intelege ca si ea avea aceeasi parere despre noi ca stimabilul tau coleg de mai sus. Dupa ce i-am explicat de trei ori ca nu avem nicio intentie de genul, una dintre noi fiind minora, ne-a facut cu ochiul si a tras concluzia ca sa mergem la ei, ca ea asa stie ca se face :)) ok :| Vedeam marea de pe balcon si aveam carrefour market la mica distanta. Daca city park mall ti s-a parut mare, trebuie sa vezi maritimo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca voi ati stat mai in sud, mai pe langa centrul expozitional Constanta pentru ca acolo tin minte ca mai era plaja.
      Maritimo n-am mai ajuns, desi eram curios, dar masinile care duceau la el mergeau in sens opus fata de plaja mea, asa ca...

      Ștergere