miercuri, 21 august 2013

Haita de javre

Se intampla foarte rar sa zic ceva pozitiv despre o persoana care are trecut in buletin sex feminin. Se intampla si mai rar spre niciodata sa iau apararea uneia.

Sunt misogin si cinic si ironic si in cel mai bun caz n-am o parere buna despre specia femina. Dar sunt si obsesiv in ideea mea de justitie si de corectitudine.

O bloggerita, nu o cunosc decat la nivelul de cateva comentarii citite, nu ma cunoaste, posteaza pe FaceBook un mesaj pentru IKEA, legat de becurile lor ecologice.


Presupunand ca imaginea este pe bune, pentru ca eu nu am gasit acum aceasta postare pe peretele d-rei, nu reusesc sa vad motivul pentru care vajnicii Harapi-Albi si Greuceanu si Feti-Frumosi ai blogging-ului romanesc s-au unit sa arunce cu noroi in ea.

In primul rand, este normal sa tragi un semnal de alarma cand un bec ecologic anuntat ca va fi cel la lumina caruia vei citi decizia de pensionare isi da obstescul sfarsit inaintea ta. Daca s-a intamplat doar la tine, ghinion, daca mai apar 100 cu aceasi poveste, e o problema despre merita stiut si la IKEA si in popor.

In al doilea rand, singura reactie normala la un astfel de subiect este un comentariu legat de experienta de utilizare de la cei care au acest bec. Cei care nu au avut 35 de lei sa cumpere becul, pot sa se duca sa planga intr-un colt sau sa ceara bani de la parinti.

In al teilea rand, si faptul care m-a revoltat pe mine cel mai mult, este haita de javre in care s-au adunat eroii neamului si cum s-au grabit sa loveasca intr-o fata. Nu ma intelegeti gresit, am destule articole aici in care zic de femei ca sunt vaci, sunt curve si de curand chiar a fost unul care lovea urat de tot. Dar am fost doar eu scriind despre un subiect punctual.

Aici, acum, vad cum se aduna si dau tarcoale hienele care miros ceva sanse sa plateasca polite, sa se puna bine cu agentii de PR si ataca in grup ca niste lasi ce sunt. Si asta nu e OK. Da, o tragi de maneca. Da, ii dai peste ochi. Da, poti sa scrii si pe blog. Nu, nu iti aduni tovarashii sa dati cu pietre intr-o fata.

4 comentarii:

  1. 1. Suntem romani, deci needucati. Inclusiv aici, inclusiv oriunde. Toti se cred destepti pe internet, dar sunt doar niste nefututi frustrati. Inclusiv eu, recunosc. Dar eu macar am un motiv bun

    2. Raluca e femeie, deci....chiar ne putem astepta la altceva ?! A mai facut multe gafe din astea....deci creierul ei e pe undeva la plimbare, cu siguranta...ca si a oricarei romance, de altfel... De aia am zis ca ar trebui exterminate si facute altele in loc, altele care sa fie asa cum trebuie, nu sa aiba atatea erori.

    Si iti dau inca 2 exemple :


    http://www.pitzipoance-cocalari.ro/numai-iubirea

    http://tubely-ro.blogspot.ro/2010/06/viata-de-studenta-in-grozavesti.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt foarte de acord ca trebuia sa i se dea peste ochi toantei. Dar cum s-au adunat toti in haita vesela sa arunce cu pietre in ea este jenant.

      Ștergere
  2. Greuceanu și Făt Frumos parcă aș știi cine sunt. Dar Harap Alb?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Arhi = Greuceanu
      Zoso = Fat Frumos
      La Harap-Alb nu m-am gandit la cineva anume, e generic pentru cei de acord cu felul cum s-a procedat.

      Ștergere