joi, 15 august 2013

Calcate in picioare

V-a mai zis cineva asta? Ca sunteti calcate in picioare, ca sunteti proaste pentru ca acceptati asta?

Mergeti la piscine care nu respecta neam reglementarile legale si va pun sanatatea in pericol, pentru ca nu au santul cu apa clorinata, pentru ca adancimea bazinului nu e marcata, pentru ca nu e bara de protectie pe interiorul bazinului. Si pe urma va intrebati de unde boli de piele si probleme de ten.

Va dati in stamba prin cluburi penale care nu stiu ce-i aia un dat de matura cu simtul responsabilitati, va imbatati cu apa rece si bauturi indoite, aveti parte de servire care intr-o shaormarie de cartier n-ar fi acceptata si va dati mari in hainele imprumutate de la mami si sandalele de la sora mai mare.

Iesiti cu un idiot care-si aduce aminte de voi doar din intamplare, care nu e in stare de nimic altceva decat iesit, de unde sprijin, sau Doamne fereste venit cu idei si indeplinit dorinte, cand nu ii pasa si nu vede si nu asculta.

Puneti pe facebook poze proaste, neclare, intunecate, focalizate aiurea, decupate barbar, niste porcarii dupa care n-ar merita tras apa si va comentati una alteia cat de "frumi" si "sexi" si "ce bine a iesit, fataaa!". Si cu telefonul si cu un picior in groapa imi ieseau pozele mai bine, daramite cu D40-ul meu de suflet.

Ati intrat vitele fericite ca au prins loc la prima facultate privata care v-a acceptat dosarul si-ati iesit vaci mai mult sau mai putin analfabete care de-abia scrijelesc o semnatura si citesc un titlu de carte in jumatate de ora pentru ca scoala era prea putin importanta in comparatie cu iesitul in oras cu prietenii.

Sunteti calcate in picioare si va place asta si nu stiti ca se poate mai bine si acceptati toate mizeriile acestea ca fiind ceva normal.

NU ESTE.

8 comentarii:

  1. Pai si curvele astea analfabete din Romania anului 2013 crezi ca merita mai mult decat atat ? Merita tratate frumos, normal, in rand cu civilizatia ? Nu, sunt doar niste maimute jegoase, iar Romania e tara ideala pentru ele, fiindca aici sunt tratate exact asa cum merita. Se potrivesc perfect in peisaj...

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti jur ca AS BAGA CUTITUL IN TOATE FEMEILE DIN ROMANIA, m-as simti implinit dupa ce as face asta.... Problema e ca noi, si nu ele, suntem cei care nu meritam o astfel de tara si astfel de femei, ci mult mai bune....da, noi barbatii.... De noi e pacat.....

    RăspundețiȘtergere
  3. Cea mai mare parte isi merita tratamentul primit. Foarte rar sunt unele care nu stiu mai bine si imita ce vad in jur, ele in fond nu sunt rele.

    Ar trebui sa nu le lasam sa scape asa usor pe cele care isi bat joc, sa fie carpite peste ochi pana invata. Problema e ca destul de rar au parte de cate o lectie, pentru ca mai nimanui nu-i pasa de corectitudine si onestitate. Nu prea inteleg ele de ce si ce ai cu ele, in mintea lor n-au gresit nimic, li s-a permis si iertat tot de cand erau mici.

    Dar cum ziceam, mai exista si exemplare cu care poti discuta aproximativ rational si te mai poti intelege.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am 26 de ani si nu am gasit vreuna dintre cele rationale, civilizate, cu bun-simt.. Incep sa cred ca nu mai exista...

    Pai daca le desfigurezi pe curve, sa le inveti minte ca sunt niste esecuri ale naturii, te baga la zdup ca esti violent, nu rezolvi nimic. Din pacate, situatia se va inrautati si mai mult

    RăspundețiȘtergere
  5. Mult timp am fost foarte furios din aproape exact acelasi motiv, pana am invatat sa ma uit si in alta parte decat la fete si femei care nu stiu ce vor si care cand stiu nu vor ce e bun pentru ele.

    Femeile sunt materialiste si e OK asta pentru ca trebuie sa le arati ca poti avea grija de ele. Problema e ca majoritatea sunt exclusiv materialiste si n-au habar ca nu conteaza cat ai, ci ce faci cu cat ai.

    Alt mare gunoi pe care il au in cap e ca daca esti domn te considera slab si inferior, cavalerismul a murit ucis de femei care n-au stiut sa il aprecieze.

    Poti sa le pedepsesti din vorbe, le doare mai mult o aluzie ca ar fi grase decat o lovitura fizica. Din experienta pot sa iti spun ca asa este, cuvintele le ranesc mai mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai zis bine tot ce ai zis.

      E trist ca din cauza ca suntem o tara care nu-i capabila sa educe omul sa fie OM, si pe femei sa fie FEMEI, nu doar automate de facut sex...avem astazi aceste dovezi ale faptului ca Romania e distrusa d.p.d.v. moral.....

      Asta ma dispera cel mai mult. Suntem in mileniul 3, ar trebui sa le duca mintea sa faca bani din ceva serios, sa fie egalele barbatilor. Ele fac bani, dar cu pizda...de n-ar avea, nu ar face....

      De aceea ma dispera ca majoritatea sunt materialiste, in sensul ala exclusiv, cum ai zis si tu.. Am patit si eu, am fost luat de fraier fiindca am fost un "gentleman". In schimb, aia tupeisi, cu bmwuri, etc, le futeau in secunda 2, iar eu ramaneam la laba.. :)

      Dar acum, m-am invatat minte... Nu mai am incredere. Cand voi avea ocazie, le voi fute si atat. Nu merita mai mult. Mi-as dori sa gasesc vreuna care sa merite...fiindca si sufletul are nevoie de "alinare", nu doar penisul...insa ma indoiesc ca o sa o gasesc...

      Ștergere
    2. Romania sufera in continuare de forme fara fond, numai drepturi fara obligatii sau responsabilitati.
      http://ro.wikipedia.org/wiki/Formele_f%C4%83r%C4%83_fond

      Ștergere
  6. Amice, uite aici ceva, daca tot suntem la subiect :

    http://www.muligambia.com/wp-content/uploads/2013/08/1376592268829-copy.jpg

    RăspundețiȘtergere