miercuri, 5 iunie 2013

Filme de luni pentru ca-i oferta la Multiplex

Star Trek Into Darkness


Khan face tot filmul, restul actorilor fiind de-abia acceptabili in rol, chiar si Spock suna plat si fara forta in spate. Scotty e simpatic si amuzant. Iar ca scenariu, demonii din oameni si umanitatea din Khan sunt o combinatie destul de inteligenta si reusita.

Fast 6 (Fast and furious 6)


Scene de actiune, scenariu usor idiot (amnezie, serios?!), explozii si "fuck you, physics!", cateva momente amuzante cu Samoan Thor, cine urma sa tradeze nu putea fi mai clar nici scris cu fonte de 72. A fost agreabil si relaxant.

Jack the giant slayer


Cu acelasi actor din Warm bodies, cu precizarea ca in filmul acela era mai expresiv. Cateva secvente amuzante, multe scene cu violenta implicata de genul gigantii mancand oameni il fac o struto-camila de film: nici pentru copii, nici de groaza pentru adulti. Daca era femeie, era nevoie de vreo 2 beri Guinness ca sa devina interesanta.

Oz the great and powerful


Pacat de Mila Kunis care m-ar putea baga oricand in coma de la deshidratare sexuala, pentru ca filmul este fortat, actorii parca sunt aruncati in rol dupa ce bilet or fi tras dintr-o palarie si joaca mai putin convingator decat latra Mr. Bilbo

Mr. Bilbo

2 comentarii:

  1. Dintre toate enumerate mai sus cred ca ar trebui sa vezi Fast&Furious 6, restul sunt niste oribile spre idioate.

    RăspundețiȘtergere