vineri, 28 iunie 2013

Filme de weekend

After Earth

Numar redus de personaje ca sa reduca probabil costurile si pentru a se focaliza chipurile pe dezvoltarea si prezentarea celor principale interpretate de familia Will Smith. Mi-a placut pentru efecte, pentru Will Smith, dar cred ca a facut filmul asta ca sa il aiba fi'su la CV pentru ca este dezarticulat ca scenariu, actiune si nu are profunzimea dorita. Sunt lasate multe gauri in expozitia actiunii, cine sunt extraterestrii, de ce nu se inteleg cu oamenii, de ce oamenii au uitat brusc cum se fac costume inchise ermetic dar sunt in stare de arme cu forma programabila si memorie geometrica...
Vazut la Hollywood Multiplex.

World War Z

Primul film oficial cu zombies al lui Brad Pitt, Meet Joe Black n-a fost chiar pe standardul necesar desi tehnic vorbind personajul sau era mort bine mersi si readus la viata chiar de catre Moarte. 3D-ul a fost in mare parte ratat si degeaba si inutil, nici macar la scenele in care cad aia de pe cladiri sau sunt agatati de elicoptere. Personajele destul de credibile, multa actiune, explozii, zombies si daca era lasat 2D nu stiu ce gaseam de comentat negativ... dar puteti fii siguri ca aveam eu ceva de zis, nu ma lasam :))
Vazut la Hollywood Multiplex.

Now you see me

Interesant pentru explicarea trucurilor de magie folosite, altfel previzibil si cam anost filmul, n-am prea avut surprize. De fapt chiar a fost dezamagitor, eu speram sa fie un film in care tehnologia avansata e folosita pentru a indeplini numere de magine, nu trucuri ieftine. Bine, scumpe ca buget necesar, dar ieftine ca valoare.
Vazut la Hollywood Multiplex.

Olympus has fallen

Un film de actiune, aia buni sunt simpatici, aia rai sunt enervanti, impuscaturi, explozii, happy end. Ce mai, un film pentru baieti. Vazut in varianta 720p pe LED TV-ul meu Grundig de pe hard extern.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu