miercuri, 28 iulie 2010

Multa disperare pe Facebook

Pot doar sa constat ca s-a mutat populatia de pitzipoance si cocalari de pe hi5 pe Facebook. Nu erau atat de multi si multe, probabil au descoperit ca Facebook are cateva avantaje: poze mai mari, publicitate mai discreta, chat integrat, jocuri mai simpatice. Functionalitatea a atras aceste segmente, iar in momentul in care s-a creat o masa critica, au inceput sa soseasca si prietenii lor, ca sa fie in grup in acelasi loc.
Pe mine unul ma dezgusta toate comentariile gama "esti superba" si "te pup tare" intre necunoscuti in viata reala, cu atat mai mult cat pozele respective sunt mediocre cel mult iar personajele din ele fac o nicovala sa para sexy.
Si se streseaza sa se afiseze la mare sau prin Bamboo, locatii de fitze, desi mor de foame acasa si nu au bani nici de o apa plata. Se plimba cu un cico in mana vechi de 3 ore doar doar dau peste vreun cunoscut cu bani, sau sunt agatate de vreun strainez exotic care sa le bage in seama. Femeile astea isi au propriul lor Matrix, in care nu isi dau seama ca sa ajunga expirata ca o Gina Pistol sau o Cosmina Pasarin, bifate de toti baietii cu bani ca ritual de trecere la maturitate, e finalul cel mai fericit la care pot spera.

Un comentariu:

  1. maaa, nu fi rau. si eu ma joc pe facebook si fi-miu, cot la cot. nu postez poze ca nu-s fotogenica si nici nu am venit cu undita la pescuit dar ma joc cand am timp si mai ales chef pe acolo ca-s dragutzele jocurile alea, nu necesita multi neuroni:)))

    RăspundețiȘtergere