sâmbătă, 3 iulie 2010

Acest Cupidon modern care este

Deja a doua saptamana de tir cu arcul, fac progrese, incep sa nimeresc tinta. Marti am ratat ditamai panoul doar o data, iar joi chiar am reusit sa ma apropii de cercurile alea, era si cazul la cat de mari sunt totusi.
De fapt joi m-am enervat, pentru ca noi in principiu avem cate 4 sageti de persoana de la club, pe care le recuperam la tinta. Si vad eu cum o nesimtita mica si blonda se infige si la una din sagetile mele. Asa ca m-am dus si mi-am cumparat sagetile mele, mi-au aratat cum se pun varfurile pentru primele 2 si la restul de 4 mi le-am pus eu. Iar acum dau peste deste cui vrea sa se atinga de ele, ca sunt proprietatea mea :D.
Cred ca voi aloca 500 de Euro curand, sa imi fac arcul meu dintr-o crosa Hoyt Eclipse si lame de 28 de libre ca putere, lungime totala 66 de toli (merge si 68 daca ma gandesc bine, am brate lungi si puternice). Nu vreau mai tare, cel de 20-22 libre care il folosesc acum e destul de puternic pentru tinta actuala si mai ales, daca ratez tinta nu bag sagetile in perete cu putere prea mare. Sanse mai bune sa supravietuiasca sagetile :)).
Probabil voi avea de asteptat daca il iau din Romania, pe mana stanga se gasesc rar. Dar poate aplic iar amazon.de, poate iese si mai bine la pret ca ei au TVA 19% nu 24% ca dementii din Romania.

2 comentarii:

  1. ca sa nimetesti mereu in centru, ar mai fi o solutie! trage cu arcul si picteaza tzinta in jurul sagetii! da, dureaza ceva mai mult, dar esti sigur ca nimeresti fix in centru de fiecare data!

    un coleg din mihai viteazu'

    RăspundețiȘtergere
  2. amazon.de rulz!!!!:D
    ma, sunt invidioasa, vreau si io cu arcul!

    RăspundețiȘtergere