marți, 24 mai 2011

Cupoane peste cupoane

Dupa cum se vede, oamenii sunt tampiti si imita orice vad. A aparut un site cu cupoane, oferte la preturi mult reduse, s-au bulucit gramada sa isi faca un site de asa ceva. Ce conteaza care deja stiu ce fac pe lumea asta, hai sa isi faca si ei. Groupon, kuponiada, dealfever si mai sunt si altii invadeaza cu oferte de servicii in special, de fapt 99,99% din ofertele lor sunt de servici. Si doar cateva tipuri de servicii, vreo 3 categorii:

  • masaj anti celulita, ingrijire corporala
  • stomatologie, detartraj, albire dinti
  • unghii false

De fapt cam toate ofertele astea sunt pentru femei, nu am vazut una care sa fie utila unui barbat pentru altceva decat sa o dea cadou penibil mai departe. Adica tu masculul feroce care esti si ai o ocazie de sarbatorit cu aia care te suporta ca pe minunea de testosteron ambulant cu care Dumnezeu a binecuvantat femeile, ii iei o chestie din asta penibila la reducere de pret ca sa ii arati cat de mult tii la ea. E ok sa ii iei ceva la pret redus, dar nu sa se vada cum te-ai zgarcit la bani, trebuie sa o faci sa se simta speciala, nu sa creada ca o iubesti in rate sau la oferta speciala.

Eu ma gandesc la 2 chestii cand vad ofertele astea. Calitatea serviciilor prestate este aceeasi ca in cazul platirii pretului complet? Daca prestatorii pot sa isi vanda serviciile la preturile astea atat de mici, la care sigur ei nu ies in pierdere, atunci inseamna ca in restul timpului au niste adaosuri uriase si profituri imense, nenorocitii dracu'.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu