duminică, 31 octombrie 2010

Unde Sony Ericsson sunt cam tampiti

In momentul de fata e o intreaga isterie creata de actualizarea la versiunea 2.1 a sistemului de operare Android pentru telefonul X10 de la Sony Ericsson. Si totul e doar vina lor.
Intai au lansat un produs din gama premium cu o versiune de sistem de operare deja vechi la acel moment, fata de ce exista in modelele concurente. Dupa care au tot lungit si amanat termenul pentru actualizarea promisa, intai ziceau ca foarte repede dupa lansare, dupa aceea au trecut la Septembrie si cand a venit Septembrie au spus ca sfarsit de Octombrie.
Iar acum se lauda ca incep diseara cu versiunile pentru tarile nordice cu restul tarilor urmand in Noiembrie, asta e o bataie de joc formidabila! Sa te lauzi cu termen in Octombrie, iar tehnic vorbind 31 Octombrie e inca in Octombrie, dar sa fim seriosi daca 99% din versiunile actualizate apar in Noiembrie, se cheama ca ca e facuta in Noiembrie.
Si pe urma mai e si aberatia cu kiturile, tipul de la marketing-ul lor abereaza un cretinism fenomenal din care nu se opreste: ca actualizarile sunt facute pentru diferite configuratii specifice care tin de zona, operator, aplicatii incluse, limbi si culoarea telefonului. Culoarea telefonului?! Ce mama dracului legatura poate sa aiba culoarea telefonului cu sistemul de operare?! Tot repeta aberatia cu culoarea si nu inteleg de ce nu isi dau seama cat de imbecili sunt.
X10-le meu e pe zona Grecia si tari balcanice, nu am eu idee ce legatura are Romania cu Grecia si tarile balcanice, dar tampitii asta au trimis pe piata noastra. Acum sa vad cand o fi gata actualizarea pentru mine.

2 comentarii:

  1. corent articolul, dar limbajul e inutil aspru.
    actualizarea de versiuni e in general o problema, inclusiv pe Android.
    Culoarea s-ar putea sa tina de o anumita versiune de software si de anumite setari. Evident ca e o tampenie, dar poate "tine apa".
    Iar termenele...si lui Apple ii ia o luna sa faca un telefon alb. Teoretic il bagi in galeata cu vopsea si iese alb.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce e amuzant este ca actualizand dupa metoda nordica, acum are meniurile si in limba romana. Asta spre deosebire de varianta oficiala adusa in Romania, care NU avea limba romana printre variantele disponibile.
    Halal regionalizare si localizare.

    RăspundețiȘtergere