joi, 14 octombrie 2010

Concurs de Miss

Dupa lupte multiseculare ce au durat cateva saptamani, i-am dat drumul la un concurs de Miss pe Facebook. Ce poate fi mai simplu de facut decat de pus o poza pe peretele unei pagini de Facebook?
Eh, spre surprinderea mea, unele persoane de sex feminin nu-s in stare sa faca asta. Nici cu dat link direct nu sunt in stare, aparent PC-ul li se misca aiurea. Probabil au parte de alte legi ale fizicii cuantice si cand dau click pe un link, li se duce pe alta adresa.
De-a dreptul surprins am fost sa vad cum foarte multe din de altfel disperatele care se rup in figuri si pun tone de poze pe contul lor, nu vor sa participe la un concurs de Miss atat de comod. Ma gandesc ca nu le convine riscul, sa iasa din universul lor mic si sa fie judecate de altii. Sau sa descopere ca de fapt nu au asa de multi prieteni pe cat credeau, care sa le voteze.
Dar cel mai mult ma amuza pretentiile celor cateva care nu s-ar injosi sa participe la acest concurs, de parca in trecut au fost castigatoare la vreun Univers ca sa isi permita sa fie cu nasul pe sus.
Si ce daca premiile sunt mici ca valoare, diploma conteaza si faptul ca o poti pune la CV.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu